HIFKPelicans
la 30.03.2024 klo 17:00

GIGANTTI OTTELUSTUDIO: Tuplapelin toinen osa – täysi Nordis odottaa!

play

Viikonlopun tuplapelit Kärppiä vastaan jatkuvat tänään Nordiksella ja IFK jahtaa toista peräkkäistä voittoaan. Eilinen matsi oli melkoista maalijuhlaa ja peli ratkesi Tommi Santalan pari minuuttia ennen loppua tekemään maaliin. IFK oli kahteen kertaan kolmen maalin tappioasemassa, mutta jaksoi jauhaa omaa peliään, kiri johdon umpeen ja lopulta vei kolme pinnaa Stadiin.

Tänään on uudet kujeet mielessä, kun kiekko putoaa jäähän kello 17.00. IFK:lla on sauma jatkaa siitä mihin eilen jäi ja kolmea pinnaa lähdetään hakemaan pienin muutoksin. Puolustuksessa Kyle Quincey pelaa Ryan O’Connorin vierellä ja Johan Motin tutulla paikallaan Teemu Erosen pakkiparina.

Katso matsin ennakkospekuloinnit oheisesta Gigantti Ottelustudiosta.

Lippuja on vielä jonkin verran jäljellä. Osta omasi Ticketmasterista!

3 Joe Finley

Loukkaantuneet: Aleksi Laakso (1-2 vk),  Juho Keränen (3 kk),  Teemu Tallberg (3vk) Micke Åsten (6vk)

IFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.