IFK saa megamatkalaisten tuen taakseen Tampereella – tässä kokoonpano

Tappara-IFK kello 17:00

Viikon toinen ottelu ja tähtäimessä jälleen kolme pinnaa. IFK:n ja Tapparan kohtaamisista ei ole väriä puuttunut. Tällä kaudella Nordiksella IFK marssi komeaan 4-0-kotivoittoon, mutta nyt Tappara saa taakseen kotiyleisön tuen. Kuinka paljon se sitten auttaa, kun IFK:lla on mukana matkassaan yli 300 punaista kannattajaa? IFK jatkaa pääosin samalla kokoonpanolla kuin eilen, ainoastaan Elias Ulander nousee mukaan kokoonpanoon Ryan O’Connorin ollessa sivussa sairastumisen vuoksi.

 

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

53 Atte Engren
36 Markus Ruusu (varalla)

Hyökkääjät

86 Erik Thorell – 12 Juhani Tyrväinen – 88 Joonas Rask
15 Anton Lundell – 21 Tommi Santala – 4 Iikka Kangasniemi
32 Lennart Petrell – 80 Thomas Nykopp – 28 Miles Koules
37 Ilmari Pitkänen – 51 Juha Jääskä – 14 Teemu Engberg

Puolustajat

42 Teemu Eronen – 57 Johan Motin
27 Kyle Quincey – 8 Ville Varakas
3 Joe Finley – 44 Elias Ulander
2 Markus Kankaanperä

Loukkaantuneet: Aleksi Laakso (1-2 vk), Juho Keränen (3 kk),  Teemu Tallberg (3vk), Micke Åsten (6vk), Niklas Nordgren (sairastunut)

IFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset