Juhani Tyrväinen: Joukkueen itseluottamus on noussut

play

IFK:lla on viikonloppuna jälleen kaksi matsia. Ensin perjantaina Sport vierailee Nordiksella ja lauantaiksi stadilaiset matkustavat Ouluun.

Pikkujoulukausi IFK:ssa jatkuu samalla kaavalla. Alkuviikosta treenataan ja viikonloppuna pelataan sarjapisteistä.

Perjantai 7.12. IFK – Sport klo 18.30. Liput Ticketmasterista!

Lauantai 8.12. Kärpät – IFK klo 17.00.

Tunnetta luvassa Nordiksella

Perjantaina IFK kohtaa sarjassa tällä hetkellä kuudentena olevan Vaasan Sportin. Stadilaiset voittivat kauden ensimmäisen kohtaamisen Vaasassa jatkoajan jälkeen lukemin 4–3. Juhani Tyrväinen odottaa kiihkeää matsia Sportia vastaan.

– Kyllä viikonloppupelit on aina kivoja himassa. Silloin on enemmän tunnetta niin katsomossa kuin kentälläkin, ”Julle” sanoi aamujään jälkeen IFK:n harjoitushallissa.

Edellinen reissu Ouluun tuotti kolme pistettä

Lauantaina joukkue matkustaa 600 km pohjoiseen Kärppien vieraaksi. Sarjaa suvereenisti johtava oululaisnippu kärsi marraskuun aikana ainoastaan yhden tappion – juurikin Raksilassa ja IFK:ta vastaan.

– Meillä on ollut hyviä kamppailuja, sellaista viime kevään playoff-tunnetta. Peleissä on vähän räiskynytkin toisinaan. IFK – Kärpät -parista on muodostunut hyvä kaksikko ja on kiva mennä taas Ouluun.

Loka-marraskuussa IFK:lla oli tahmea vaihe ja pisteitä ei tahtonut irrota millään. Viimeisissä otteluissa joukkue on kuitenkin näyttänyt, että sarjan kärkijoukkueetkin on voitettavissa.

– Meillä oli vähän vaikeampi jakso ja karkasimme pelisysteemistämme. Jakson aikana tuli tuskastumista ja jokainen yritti ratkaista pelejä omilla tempuillaan. Unohdimme siinä sitten joukkuepelaamisen.

– Nyt olemme saaneet pisteitä ja itseluottamus on noussut. Olemme oikealla suunnalla.

Juhani Tyrväinen

Näytä kaikki uutiset