Juho Keränen: ”Olemme parempia jo Ilves-pelissä”

Ilves – IFK keskiviikkona klo 18.30.

IFK lähtee Tampereelle hakemaan voittoa kahden perättäisen voittolaukauskilpailussa tulleen tappion jälkeen. Viime perjantaina Lahdesta himaan tuotiin piste ja lauantaina KalPa haki Nordikselta lisäpisteen.

Keskiviikon vastustaja Ilves on sarjataulukossa viidentenä kaksi pistettä IFK:ta perässä. Ilves voitti lauantaina Hämeenlinnasta HPK:n 4–3.

Matsia voit seurata Telia TV:stä! 

Torstaina Nordikselle saapuu vieraita Mikkelistä. Liput IFK – Jukurit-matsiin Ticketmasterista! 

Syvyyttä kaivataan 

Juhani Tyrväisen johtama IFK:n ykköskenttä on ollut tämän kauden kuumimpia ketjuja liigassa. Edellinen KalPa-ottelu oli ensimmäinen tämän kauden sarjassa, jossa kukaan kolmikosta Juhani Tyrväinen, Erik Thorell tai Joonas Rask ei tehnyt pistettäkään. 

IFK:n viidestä voittomaalista kolme on syntynyt ykköskentän tekemänä. Muista kahdesta on vastannut Teemu Eronen ja Iikka Kangasniemi. 

Ratkaisijoita tarvitaan myös muista kentällisistä ja IFK:n onneksi Lucas Lessio on päässyt hyvään vireeseen ja iskenyt kauteen tähän mennessä viisi maalia. Myös Juho Keränen on osunut kertaalleen kahdessa edellisessä ottelussa. 

Energinen Ilves 

IFK:n keskiviikon vastustaja on nopeajalkainen joukkue, josta löytyy nuorta energiaa. Tamperelaisten ykköskentän keski-ikä ei päätä huimaa. Joona Ikonen on 20-vuotias, Juho Liuksialalla on ikää 22 vuotta ja 20-vuotias sentteri Arttu Ruotsalainen on myös joukkueen paras pistemies. 

IFK:n päästävä takaisin tasolleen

IFK:n peli on kehittynyt kauden alussa pelistä toiseen. Takaisin voittokantaan pääseminen vaatii sen, että joukkue palaa tasolleen. IFK:n vauhdikas ja määrätietoinen karvauspeli on ollut myrkkyä vastustajille.

– Meidän on vain päätettävä, että ollaan parempia jo seuraavassa pelissä, sanoi Juho Keränen voittolaukauskilpailussa hävityn KalPa-matsin jälkeen.

Energiaa ja nuoruutta on ollut myös IFK:n kokoonpanossa. 19-vuotias Teemu Engberg on pelannut tällä kaudella kuusi peliä ja 16-vuotias Anton Lundell kaksi. 18-vuotias Niklas Nordgren oli tänään ensimmäisen kerran liigajoukkueen harjoituksissa mukana kesän loukkaantumisensa jälkeen.

IFK:n kokoonpano Ilves-matsiin julkaistaan huomenna keskiviikkona.

Näytä kaikki uutiset