logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

MATSIENNAKKO: IFK hakee revanssia Kuopiosta

KalPa - IFK lauantaina 13.10. klo 18.30.

IFK matkustaa Kuopioon ja kohtaa lauantaina sarjataulukossa pisteen stadilaisia edellä olevan KalPan. Joukkueet kohtaavat toisen kerran tällä kaudella.

Katso ottelu suorana Telia TV:stä!

Revanssin paikka

Edellisen kerran joukkueet kohtasivat Nordiksella 29.9. Tuolloin KalPa vei lisäpisteen voittolaukauskilpailun päätteeksi lukemin 3–2.

Stadissa pelattu ottelu ei ollut vauhtinsa puolesta kovin kaksinen. IFK:lla oli vaikeuksia saada pelirytmiään kohdilleen passiivista kuopiolaisjoukkuetta vastaan.

Peli-ilme kohdillaan

Eilen torstaina IFK pelasi kauden ehjimmän ottellunsa TPS:aa vastaan. Joukkue pystyi säilyttämään vauhdin läpi ottelun ja oli jopa hienokseltaan pelin päällä.

Atte Engren onnistui mainiosti kotijoukkueen maalilla ja otti muutamia isoja torjuntoja tiukassa matsissa. Edellisessä KalPa-ottelussa IFK-maalia vartioi Markus Ruusu.

Joukkueessa on hyvä balanssi

IFK:n peli on tällä viikolla näyttänyt vakuuttavalta. Eilinen TPS-matsi oli hyvä näyte siitä, että joukkue pystyy hallitsemaan ottelua sarjan kärkijoukkueita vastaan. Tiistain CHL-pelin kaksi ensimmäistä erää kivikovaa Skellefteå AIK:ta vastaan olivat myös oiva näyte IFK:n nopeudesta ja taidosta.

IFK on löytänyt oivan tasapainon neljän kentällisen peliin ja nykyiseen kokoonpanoon on hankala murtautua. Parantamisen varaa pelissä edelleen on ja edellisissä otteluissa vaikeuksia on ollut maalinteossa.

Helpostusta viimeistelyyn löytyy onneksi omista riveistä. Iikka Kangasniemellä on jo muutamat treenit alla ja pitkästä flunssasta toipunut numero neljä odottaa lupaa palata pelikentälle.

Näytä kaikki uutiset