logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

SVEA MATSIRAPORTTI: IFK:lle pisteet Kuhdan upeassa juhlaottelussa!

IFK–Tappara 4–0 (1–0, 1–0, 2–0)

Kimmo Kuhdan pelinumero 9 jäädytettiin perjantaina upeassa ja tunteikkaassa seremoniassa ja IFK kunnioitti pelaajalegendaansa parhaalla mahdollisella tavalla pieksemällä Tapparan tyylipuhtaasti 4–0. Numero 9 roikkuu nyt omalla paikallaan Nordiksen katossa ja IFK nousi sarjataulukossa takaisin kuuden sakkiin.

Matsin alku oli molemmille joukkueille vaikea, sillä jengit seurasivat vaihtoaitioista Kuhdan juhlia. IFK kuitenkin oli mainiosti latautunut ja laittoi ison vaihteen silmään heti alusta lähtien. Tapparalla oli omat paikkansa, mutta IFK:n maalivahti Atte Engren pelasi aivan loistavan matsin ja torjui nollapelin.

1–0-maalin ampui Niklas Nordgren ylivoimalla 13 minuutin pelin jälkeen ja toisessa erässä Juha Jääskä ajoi vahvasti maalille ja vie stadilaiset kahden maalin johtoon. Päätöserässä Lucas Lessio teki kauden kuudennen maalinsa ajassa 47.25 ja Micke Åsten teki tyhjiin 4–0.

Katso ottelun tilastot

Kauan IFK ei ehdi tästä voitosta nauttia, sillä heti lauantaina pelataan taas. IFK matkustaa silloin Turkuun. Himassa pelataan maanantaina, jolloin vieraaksi tulee HPK. Osta liput matsiin Ticketmasterista!

Kuvat Kimmo Kuhdan numeron jäädytyksestä löydät omasta artikkelistaan.

Näytä kaikki uutiset