SVEA MATSIRAPORTTI: IFK:lle pisteet Kuhdan upeassa juhlaottelussa!

IFK–Tappara 4–0 (1–0, 1–0, 2–0)

Kimmo Kuhdan pelinumero 9 jäädytettiin perjantaina upeassa ja tunteikkaassa seremoniassa ja IFK kunnioitti pelaajalegendaansa parhaalla mahdollisella tavalla pieksemällä Tapparan tyylipuhtaasti 4–0. Numero 9 roikkuu nyt omalla paikallaan Nordiksen katossa ja IFK nousi sarjataulukossa takaisin kuuden sakkiin.

Matsin alku oli molemmille joukkueille vaikea, sillä jengit seurasivat vaihtoaitioista Kuhdan juhlia. IFK kuitenkin oli mainiosti latautunut ja laittoi ison vaihteen silmään heti alusta lähtien. Tapparalla oli omat paikkansa, mutta IFK:n maalivahti Atte Engren pelasi aivan loistavan matsin ja torjui nollapelin.

1–0-maalin ampui Niklas Nordgren ylivoimalla 13 minuutin pelin jälkeen ja toisessa erässä Juha Jääskä ajoi vahvasti maalille ja vie stadilaiset kahden maalin johtoon. Päätöserässä Lucas Lessio teki kauden kuudennen maalinsa ajassa 47.25 ja Micke Åsten teki tyhjiin 4–0.