SVEA MATSIRAPORTTI: Kangasniemelle kultakypärä – IFK jälleen vierasvoittoon

Jukurit-IFK 4-5 ja. (1-0, 3-3, 0-1, 0-1)

Laitahyökkääjä Iikka Kangasniemen CHL-pelit sujuivat hivenen vaisusti, kuten muillakin IFK:n pelaajilla, mutta Liigakauden käynnistyttyä punavalo on palanut. IFK aloitti liigakauden kahdella vieraspelillä, joista on tullut yhtä monta jatkoaikavoittoa. Ja kaikissa ratkaisumaaleissa Kangasniemellä on ollut näppinsä pelissä.

Jyväskylässä Kangasniemi tasoitti pelin kolmannen erän lopulla 3-3:een ja syötti voittomaalin, tänään Mikkelissä Kangasniemi syötti 4-4-tasoitusmaalin ja teki jatkoajalla voitto-osuman. Kahden matsin saldo on 2+2 ja sillä irtoaa seuraavaan peliin kultakypärä.

Mikkelin matsi ei ollut mitään puolustuksen juhlaa ja peli oli molemmille maalivahdeille suunnilleen pahin mahdollinen. Jukurit ampui Atte Engrenin vartioimaa maalia kohti koko pelissä vain 13 laukausta ja pitkien hiljaisten hetkien jälkeen vetoja tuli usein lähietäisyydeltä. Voitto oli kuitenkin tärkein ja IFK:lla on nyt kahden pelin jälkeen neljä sarjapistettä. Alkukauden vieraspelit jatkuvat tiistaina, kun IFK pelaa Sportia vastaan Vaasassa.

Illan toinen IFK-sankari oli Lucas Lessio, joka teki kaksi maalia. Koko sarjan todennäköisesti nopein luistelija ehti tonteille ja teki 1-1- ja 3-3-tasoitusmaalit.

Jukurit toivotti IFK:n kannattajat todella tyylikkäästi tervetulleeksi matsiin. Bättre Folk -sisäänkäynnillä oli punainen matto ja juomatarjoilu. Lopulta myös IFK hoiti värikkäiden vaiheiden jälkeen pinnat Stadiin, joten kannattajilla oli varmasti mukava reissu Mikkeliin.

Liigakauden ensimmäinen kotimatsi pelataan tulevan viikon torstaina. Osta liput matsiin Ticketmasterista!

Jukurit-IFK-matsin tilastot

Iikka Kangasniemi

Näytä kaikki uutiset