SVEA MATSIRAPORTTI: Kotivoitto lipsui käsistä – IFK:lle jatkoaikatappio

IFK-Sport 4–5 (2–0, 1–1, 1–3, 0–1)

Joonas Raskin kaksi maalia oli laiha lohtu, kun IFK kärsi jatkoaikatappion Sportia vastaan. Matsin puoliväliin mennessä hankittu kolmen maalin etumatka suli päätöserässä ja jatkoajalla Sport iski vastahyökkäyksestä voittomaalin.

Avauserä oli tasainen, mutta maaliteon aloitti lopulta IFK. Rask sai kiekon b-pisteiden välissä ja ampui kääntölaukauksella IFK:n johtoon. Erän viimeisellä minuutilla Teemu Eronen haistoi ovelasti Sportin hosumisen viisikon vaihdossa, kipitti läpiajoon ja ampui längistä 2–0.

Toisessa erässä oli runsaasti jäähyjä, joista yhtä vaille kaikki otti Sport. Rask pääsi tuikkaamaan 3–0 ylivoimalla ajassa 25.19 ja matsi vaikutti ratkenneen. Sport aloitti kuitenkin takaa-ajon ottelun puolivälissä. 3–1-maali syntyi ajassa 30.01 ja päätöserän alussa Tommi Tikka teki numeroiksi 3–2. Muutamaa minuuttia myöhemmin peli oli jo tasan.

IFK meni vielä johtoon, kun kiekko kimposi Erik Thorellin luistimesta maaliin, mutta Sport tasoitti kymmenen minuuttia ennen loppua. Jatkoajalla IFK:lla oli muutama paikka, mutta Sport pääsi ylivoimahyökkäykseen ja Tony Sund iski voittomaalin ajassa 60.57.