logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Teemu Eronen odottaa jo viikonlopun matseja – ”Tulossa on vauhdikkaat pelit”

play

IFK:lla on viikonloppuna tuplamatsit Kouvolassa ja Lappeenrannassa.

IFK:lla on vielä edessään kaksi vierasottelua ennen maajoukkuetaukoa. Perjantaina joukkue vierailee Kouvolassa ja lauantaina Lappeenrannassa. KooKoon IFK kaatoi aiemmin tällä kaudella lukemin 4–2. Sarjassa tasapisteissä IFK:n kanssa olevan SaiPan kanssa kohtaaminen on kauden ensimmäinen.

Joukkueen kovimmat minuutit

Teemu Eronen on pelannut kaikissa IFK:n tämän kauden Liiga-otteluissa. ”Ertsillä” on myös joukkueen korkein keskimääräinen jääaika ottelua kohden (21:02). Maanantaina päättyi joukkueen otteluruuhka ja Eronen on päässyt ottamaan hieman happea ennen viikonlopun koitoksia.

– Tämän viikon välipäivinä on otettu aika iisisti. Tiistaina kevyt hiki ja eilen otin ajatukset kokonaan pois urheilusta ja jääkiekosta, kertoi Eronen aamujään jälkeen.

Tänään IFK treenasi Nordiksen harjoitushallissa poissa Helsinki Grand Prix -taitoluistelutapahtumaan valmistautuvien luistelijoiden jaloista.

– Tänään treenit tuntui hyvältä ja on kiva lähteä viikonloppuna pelaamaan ennen taukoa.

Eronen nauttii vauhtilätkästä

Kauden ensimmäinen kohtaaminen KooKoota vastaan Stadissa oli vauhdikas ja tasainen.

– KooKoota vastaan edellinen matsi oli todella vauhdikas. He pelaavat raikasta ja ennakkoluulotonta lätkää. Odotettavissa on sellainen päästä päähän -peli ja sellaista on kiva pelata.

– Lauantain pelistä ei ole vielä mitään hajua. Emme ole SaiPaa vastaan tällä kaudella pelanneet enkä ole peliäkään heiltä vielä nähnyt. Ilmeisen hyvin ovat kuitenkin pelanneet, joten varmasti vauhdikkaat matsit on tiedossa.

Ansaittu kutsu maajoukkueeseen

Ensi viikolla Liigassa vietetään maajoukkuetaukoa. IFK:sta kutsun Karjala-turnaukseen sai Erosen lisäksi Juhani Tyrväinen. Yksi sarjan parhaista kiekollisista pakeista iloitsee mahdollisuudesta päästä edustamaan Suomea.

– Tosi hyvillä fiiliksillä puen Leijona-paidan päälleni. Ajatuksissa oli, että olisi kiva tällä kaudella maajoukkueen mukaan päästä ja nyt tuli kutsu heti ensimmäiseen turnaukseen.

Teemu Eronen

Näytä kaikki uutiset