logologo
HIFKPelicans
ke 28.02.2024 klo 18:30

TIEDOTE: IFK jatkosopimukseen kolmen pelaajan kanssa

Helsingin IFK on tehnyt jatkosopimukset hyökkääjä Joonas Raskin, sekä puolustajista Teemu Erosen ja Ryan O’Connorin kanssa.

27-vuotias Rask pelaa IFK:ssa neljättä kauttaan ja jatkaa joukkueessa 1+1-vuotisella sopimuksella. Tällä kaudella Rask on ollut väkevässä iskussa ja tehnyt 32 Liigaottelussa tehot 9+13=22. Loukkaantumisensa jälkeisissä kolmessa ottelussa Rask on takonut tehot 3+3=6.

– Rask on kotiutunut ja sitoutunut IFK:hon. Kun katsoo hänen pelitaitojaan ja pelityyliään, niin sellaista joukkuetta ei tässä maassa olekaan, joka ei häntä haluaisi, kommentoi urheilujohtaja Tobias Salmelainen.

Eronen, 27, edustaa toista kautta IFK:ta. Hän pelasi alkukaudella 18 Liigaottelua ja teki niissä tehot 3+8=11. Eronen on ollut pitkään loukkaantumisen takia sivussa, mutta on palaamassa pian kokoonpanoon.

– Eronen pelasi parhaan alkukautensa vuosiin ja hänellä oli vahva halu jatkaa täällä. Hän tuo erinomaista kiekollista osaamista meidän puolustukseemme, Salmelainen sanoo.

O’Connor, 26, on ollut yksi IFK:n tasaisimmista puolustajista tällä kaudella. Hänen sopimuksensa kattaa kauden 2018–2019. Tämän kauden 38 Liigapelissä hän on tehnyt tehot 3+14=17.

– Hän on parantanut koko ajan ja kypsyy jatkuvasti pelaajana. Uskon, että Ryan ottaa ison harppauksen pelaajana ensi kaudella. Hän on itseohjautuva ja urheilullinen puolustaja, Salmelainen kommentoi.

Siipiä ja puujalkoja

Kasper Kotkansalo ja Juha Jääskä nauttivat Texas Peten kastikkeista ja puujalkavitseistä.

Näytä kaikki uutiset