logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

TIEDOTE: IFK jatkosopimukseen kolmen pelaajan kanssa

Helsingin IFK on tehnyt jatkosopimukset hyökkääjä Joonas Raskin, sekä puolustajista Teemu Erosen ja Ryan O’Connorin kanssa.

27-vuotias Rask pelaa IFK:ssa neljättä kauttaan ja jatkaa joukkueessa 1+1-vuotisella sopimuksella. Tällä kaudella Rask on ollut väkevässä iskussa ja tehnyt 32 Liigaottelussa tehot 9+13=22. Loukkaantumisensa jälkeisissä kolmessa ottelussa Rask on takonut tehot 3+3=6.

– Rask on kotiutunut ja sitoutunut IFK:hon. Kun katsoo hänen pelitaitojaan ja pelityyliään, niin sellaista joukkuetta ei tässä maassa olekaan, joka ei häntä haluaisi, kommentoi urheilujohtaja Tobias Salmelainen.

Eronen, 27, edustaa toista kautta IFK:ta. Hän pelasi alkukaudella 18 Liigaottelua ja teki niissä tehot 3+8=11. Eronen on ollut pitkään loukkaantumisen takia sivussa, mutta on palaamassa pian kokoonpanoon.

– Eronen pelasi parhaan alkukautensa vuosiin ja hänellä oli vahva halu jatkaa täällä. Hän tuo erinomaista kiekollista osaamista meidän puolustukseemme, Salmelainen sanoo.

O’Connor, 26, on ollut yksi IFK:n tasaisimmista puolustajista tällä kaudella. Hänen sopimuksensa kattaa kauden 2018–2019. Tämän kauden 38 Liigapelissä hän on tehnyt tehot 3+14=17.

– Hän on parantanut koko ajan ja kypsyy jatkuvasti pelaajana. Uskon, että Ryan ottaa ison harppauksen pelaajana ensi kaudella. Hän on itseohjautuva ja urheilullinen puolustaja, Salmelainen kommentoi.

Näytä kaikki uutiset