TIEDOTE: Pelaajaliikennettä IFK:ssa

Laitahyökkääjä Lucas Lession loppukauden kattava sopimus on purettu yhteisymmärryksessä. Lessio, 25, pelasi alkukaudella IFK:ssa 16 liigaottelua ja viisi peliä CHL:ssä.

– Kiitämme Lucasta hänen työstään ja peleistään IFK:ssa. Lucas on ahkera ja työteliäs pelaaja ja jättää jäälle aina kaikkensa, mutta me emme löytäneet hänelle sopivaa roolia joukkueessa.

– Sopimuksen purkaminen oli molempien osapuolien kannalta paras ratkaisu, kommentoi urheilujohtaja Tobias Salmelainen.

Maalivahti Hannu Toivonen siirtyy IFK:hon ottelukohtaisella sopimuksella Atte Engrenin poissaolon ajaksi. Engren on sivussa tämän hetken arvion mukaan noin kaksi viikkoa.

– Halusimme tuoda Hannun joukkueeseen, jotta Roope Taponen voi rauhassa keskittyä Kollien ja U18-maajoukkueen peleihin. Niilo Halosen tilanne Joensuussa on erinomainen ja haluamme, että hän pelaa koko kauden Jokipojissa, Salmelainen sanoo.

34-vuotias Toivonen on HPK:n kasvatti ja pelannut urallaan Liigaa kasvattajaseuransa lisäksi Ilveksessä, SaiPassa ja Sportissa. Toivonen on NHL:n ensimmäisen kierroksen varaus kesältä 2002. Hän pelasi NHL:ssä Bostonissa ja St. Louisissa yhteensä 61 ottelua. AHL:ssä Toivonen on pelannut 214 runkosarjan ottelua. Viime kaudella Toivonen pelasi itävaltalaisessa Graz 99ers:ssa sekä tanskalaisessa Odensessa.

Näytä kaikki uutiset