Helsingin IFK ja Hockey Base monivuotiseen yhteistyöhön

Hockey Base on vuonna 2011 perustettu Suomen ensimmäinen vain jääkiekkoon keskittynyt myymäläketju ja Suomessa ainutlaatuinen ympärivuotinen jääkiekon sisätreenikeskus Vantaalla.

Jääkiekon erikoistoimija Hockey Base ja Oy HIFK-Hockey Ab ovat solmineet vuodet 2019-2023 kattavan yhteistyösopimuksen. Sopimus on laajuudeltaan poikkeuksellinen, kattaen koko IFK:n jääkiekkopuolen varuste- ja seura-asujen lisäksi myös juniorijoukkueille räätälöidyt yksilö- ja pienryhmäharjoittelut Hockey Basen treenikeskuksessa Vantaan Varistossa. Tämän lisäksi Liiga-joukkueella on mahdollisuus hyödyntää treenikeskuksen ammattitaitoa ja tiloja pelaajakehityksen tukena.

IFK haluaa tarjota seurayhteisön jäsenille mahdollisimman vaivattoman ja varman toimijan niin varuste- kuin seuravaatepuolellekin. Tähän vastaukseksi löytyi vuonna 2011 perustettu kotimainen ainoastaan jääkiekkoon keskittyvä perheyritys Hockey Base. Ketju pystyy tarjoamaan pääkaupunkiseudun kolmen myymälänsä avulla ennenkokemattoman mahdollisuuden varusteiden hankintaan vaivattomasti omasta asuinpaikasta riippumatta. IFK:n seura- ja fanituotteita on saatavilla Helsingin, Espoon ja Vantaan myymälöistä.

Sopimuksen mukaisesti Hockey Base tarjoaa kaiken ikäisille IFK:n junioreille mahdollisuuden treenikeskuksen hyödyntämiseen pelaajien yksilötaitojen kehittämiseksi kohti huippua ja vahvistaen näin yhtenäistä pelaajapolkua seurayhteisön sisällä. Vantaan Varistossa toimiva treenikeskus laajenee kauden 2019–2020 aikana yli 2000 neliömetrin huikeaksi kokonaisuudeksi sauna-, virkistys- ja kokoustiloineen. Lisäksi treenikeskukseen kuuluu kaudesta 2018-19 lähtien ympärivuotisessa käytössä ollut 11,5×30 metrisellä kaukalolla varustettu jäähalli.

Näytä kaikki uutiset