Jasse Ikonen: Sohvallani nukkuu vain nykyiset joukkuekaverit

IFK - Kärpät perjantaina 8. helmikuuta klo 18.30.

Perjantaina IFK saa vieraakseen rakkaan vihollisensa Kärpät. Joukkueet iskevät yhteen kuudennen, ja samalla viimeisen kerran tämän kauden runkosarjassa. Voitot keskinäisistä otteluista ovat tällä hetkellä 3–2 sarjajohtajan hyväksi.

Liput matsiin Ticketmasterista!

Hyvällä energialla kohti perjantaita

IFK pelasi edellisen matsinsa viikko sitten perjantaina Turussa. Jatkoaikatappioon päättyneen ottelun jälkeen pelaajat saivat lyhyen hengähdystauon ja tällä viikolla joukkue on treenannut taas totutun kovaa.

Kesken kauden Kärpistä IFK:hon palannut Jasse Ikonen odottaa jo huomista peliä entistä seuraansa vastaan.

– Joukkueessa on hyvä lataus tällä hetkellä. Viime viikonloppuna haettiin energiaa joukkueena ja nyt ollaan päästy aloittamaan hommat alkuviikosta hyvin, Ikonen kertoi tänään aamujään päätteeksi.

Ikonen viihtyi Oulussa puolitoista kautta, joten huomenna Stadiin saapuu joukkueellinen tuttuja ja ystäviä. Sohvalleen Jasse ei kuitenkaan ole Kärppä-pelaajia majoittamassa.

– Kyllä se on ”Saken” (Salminen) paikka.

Sakari Salminen yöpyi ensimmäisen yön vanhan ystävänsä Ikosen sohvalla saavuttuaan Stadiin tammikuun alussa.

– Minun sohvalleni otetaan vain nykyisiä joukkuekavereita.

Kärpät on IFK:lle yksi rakkaimmista vihollisista ja kohtaamiset sytyttävät joka kerta. Ikoselle kohtaaminen on tällä kaudella ensimmäinen IFK:n väreissä.

– Huomenna näkee, että tuleeko jotenkin erityinen lataus tähän peliin. Ei tämä uusi tilanne minulle kuitenkaan ole. On entisiä seuroja vastaan tullut pelattua ennenkin, kertoi Ikonen.

Jasse Ikonen

Näytä kaikki uutiset