logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Kuuden pisteen peli edessä – Lukko Nordiksella torstaina

IFK-Lukko torstaina 18:30

IFK nappasi tiistaina tärkeät kaksi pinnaa rankkarivoitolla KalPasta. Torstaina edessä on uusi haaste, kun samoista sarjasijoituksista taisteleva ja tasapisteissä IFK:n kanssa oleva Lukko saapuu Nordikselle. Joukkueet ovat myös kymmenen ottelun kuntopuntarissa sijoilla kaksi ja kolme.

Joulukuussa aivotärähdyksen saanut Niklas Nordgren on toipunut pelikuntoon ja jatkoi kauttaan hieman yllättäenkin jo eilen Juhani Tyrväisen sairastuessa ottelun alla.

– Vähän tuli puskista toi eilisen pelin komennus, mutta hyvältähän se tuntui pitkästä aikaa pelata kotiyleisön edessä. Intoa ainakin riitti ja alku oli vähän hankala, mutta mielestäni paransin koko ajan pelin edetessä, kommentoi hyväntuulinen Nordgren keskiviikon aamujäiden jälkeen.

Nordgren loukkaantui viimeisessä ottelussa ennen lähtöä alle 20-vuotiaiden maajoukkueen viimeiseen leiritykseen. Näin ollen kultajuhliin päättyneet kisat jäivät ”Nikeltä” välistä.

– Tottakai se harmitti katsoa pelejä telkkarista, kun olisin itse voinut olla siellä pelaamassa. Oli muutenkin vähän vaikeita ja tylsiä aikoja kun et oikein pystynyt tekemään mitään. Sitten heti kun kaukaloonpaluu lähestyi ja pääsit mukaan joukkueharjoituksiin, sitä huomasi taas miten kivaa tämä on.

Eilen Nordgren pelasi yhdessä Micke Åstenin ja Teemu Engbergin kanssa. Torstain ottelun ketjukavereista Nikke ei osaa vielä sanoa.

– Meillä on hyviä jätkiä koppi täynnä, eikä sillä ole suurta merkitystä kenen kanssa pelaan. Pyrin aina hoitamaan roolini ja pelaamaan omilla vahvuuksillani. Ja tottakai odotan itseltäni tulosta.

IFK ja Lukko ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti ja pisteet ovat menneet Raumalle 6-0. ”Nikke” tietääkin, että kova iltapuhde on edessä.

– Lukko tulee varmasti alusta alkaen kovaa ja pyrkii jälleen luistelulla horjuttamaan meitä. Viime kerralla he onnistuivatkin siinä. Pidetään vain huoli, että päästään nopeasti pois omasta päädystä, niin eiköhän me sitten tämä hoideta.

 

IFK-Lukko torstaina kello 18:30 – Liput matsiin tästä

 

 

 

Näytä kaikki uutiset