la 30.03.2024 klo 17:00

Matsiraportti: ”Viritellään kohti sarjan alkua”

play

IFK – Ässät 3–2 (2–0, 0–1, 1–1)

IFK pelasi tänään Nordiksen harjoitushallissa kauden viidennen täysimittaisen harjoitusmatsinsa. Suoraviivaisesti hyökännyt stadilaisjoukkue vei vauhdikkaan ottelun niukasti nimiinsä lukemin 3–2.

Ensimmäisessä erässä nähtiin kaksi maalia ja molemmista vastasi isäntäjoukkue. Lennart Petrell iski ottelun avausmaalin 12 peliminuutin jälkeen Terry Andin ja Micke Åstenin esityöstä. Teemu Tallberg vei IFK:n 2–0-johtoon kaksi minuuttia myöhemmin.

Toisessa erässä Ässät tuli maalin päähän ylivoimaosumalla. Ottelun viimeisessä erässä molemmat joukkueet osuivat kertaalleen, joten loppuunmyyty Elisa-areena pääsi todistamaan IFK:n voittoa. Stadilaisten illan kolmannen byyrin ampui tarkasti ranteella puolustaja Joonas Lyytinen.

Kauden alku lähestyy

IFK:n Juha Jääskä hyökkäsi tänään Jesse Saarisen ja Sebastian Dykin sentterinä. Ketju ei maaleja illan aikana tehnyt, mutta ”Jäky” nautti pelaamisesta uusien kavereiden kanssa.

– Oli hyvä pelata ”Jepen” ja ”Sebun” kanssa. He ovat todella taitavia kavereita. Minun pitää tuoda enemmän jalkoja siihen, tänään oli hieman tahmeaa, Jääskä kertoi ottelun jälkeen.

IFK:n liigakausi käynnistyy perjantaina 13. syyskuuta vieraissa Pelicansia vastaan.

– Onneksi on enää pari viikkoa. Tästä lähdetään virittelemään kohti sarjan alkua.

Tsekkaa Jääskän haastattelu videolta. Tallenteen koko live-lähetyksestä löydät täältä.