SVEA MATSIRAPORTTI: Anton Lundell ratkaisijana jatkoajalla

HPK – IFK 4–5 JA (0–0, 1–2, 3–2, 0–1)

IFK ja HPK tarjosivat maalirikkaan näytöksen tänään Hämeenlinnassa. Joukkueet takoivat vuorotellen pari maalia kerrallaan. Yhdeksän byyrin matsi ratkesi jatkoajalla 17-vuotiaan Anton Lundellin illan toiseen osumaan.

Jos maalikooste ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lisäpiste Stadiin

Vauhdikkaan, mutta maalittoman ensimmäisen erän jälkeen show käynnistyi toden teolla toisessa erässä.

Ottelun avausmaalista vastasi nuori Lundell rannelaukauksellaan koko ketjun vahvan karvauksen päätteeksi.

Reilut kaksi minuuttia myöhemmin Teemu Turunen punnersi ylivoimalla maalin edestä IFK-uransa ensimmäisen osuman ja IFK johti 2–0 ottelun lähestyessä puoliväliään.

HPK:n onnistuttua toisen erän lopussa ja kolmannen alussa, oli jälleen stadilaisten vuoro iskeä kahdesti.

Ensin Juha Jääskä veivasi kauden ensimmäisen maalinsa ja alle minuuttia myöhemmin Turunen ohjasi matsin toisen ylivoimaosumansa Otto Paajasen kovasta syötöstä.

Kotijoukkue tuli vielä tasoihin ja edessä oli jatkoaika.

Kolmella kolmea vastaan ehdittiin pelata minuutti ja 15 sekuntia, kun Lundellin painava rannelaukaus ratkaisi lisäpisteen Stadiin.

Ottelun tilastot löydät Liigan sivuilta.

IFK:n seuraava matsi skulataan ensi viikon perjantaina Raumalla Lukkoa vastaan. Seuraava himapeli on lauantaina 28. syyskuuta Tapparaa vastaan. Osta liput matsiin Ticketmasterista!