logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

”Tätä on odotettu” – Katso IFK:n kokoonpano illan matsiin!

play

Pelicans - IFK klo 18.30.

Tänään illalla IFK aloittaa pudotuspeliurakkansa. Sarja Pelicansia vastaan alkaa Lahdesta ja kiekko putoaa jäähän klo 18.30.

Joukkue on odottanut sarjan alkua kuumeisesti. 17-vuotias Anton Lundell on puolestaan odottanut ensimmäistä pudotuspelisarjaansa miesten puolella.

– Tätä on odotettu koko alkuviikko ja kyllä se hienoa on, että nyt saadaan sarja käyntiin, Lundell sanoi aamujään jälkeen.

IFK pelasi edellisen ottelunsa viikko sitten. Joukkue on treenannut alkuviikon ja vapaa-aikansa Lundell on käyttänyt tehokkaasti lepäämällä.

– Olen ladannut energiaa. Nyt tulee useampi peli lyhyen ajan sisään ja kaikki energia tulee tarpeeseen.

Tulokassentterin laidoilta löytyy alkavaan pudotuspelisarjaan kokemusta. Jasse Ikonen on pelannut playoffs-kiekkoa kahdeksana kautena ja Sakari Salmisellakin kokemusta on neljältä kaudelta. Lundell vakuuttaa, että ketjun kemiat ovat kohdillaan.

– Ollaan me joitain asioita käyty läpi. Olemme kuitenkin pari kuukautta jo pelanneet yhdessä ja aika hyvin tiedetään missä kaveri menee. Ei siinä enää hirveästi tarvitse sumplia.

Lundell kertoo, että Pelicansia lähdetään haastamaan yhtenäisenä tiiminä.

– Lähdemme pelaamaan hyvää viisikkopeliä. Yritetään luoda niin paljon paikkoja kuin vain mahdollista. Ennen kaikkea mennään joukkueena.

– Pari kertaa olen tällä kaudella päässyt niitä vastaan pelaamaan. Pelicans on hyvin liikkuva joukkue ja siellä on taitavia jätkiä. Tulee varmasti kova peli tänään, Lundell ennakoi.

Sirkus saapuu ensimmäisen kerran Nordikselle lauantaina 23. maaliskuuta. Liput himamatsiin Ticketmasterista!

Kaivattu kiekollinen lisä

IFK lähtee ensimmäiseen playoffs-matsiinsa yhtä muutosta lukuunottamatta samalla kokoonpanolla kuin viimeiseen runkosarjaotteluunsa: Teemu Eronen on jälleen pelikunnossa ja tuo rutkasti kiekollista osaamista joukkueen alakertaan.

 

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

53 Atte Engren
36 Markus Ruusu (varalla)

Hyökkääjät

86 Erik Thorell – 12 Juhani Tyrväinen – 88 Joonas Rask (A)
28 Jasse Ikonen – 15 Anton Lundell – 43 Sakari Salminen
18 Teemu Tallberg – 21 Tommi Santala – 45 Micke Åsten
32 Lennart Petrell (C) – 51 Juha Jääskä – 19 Juho Keränen

Puolustajat

42 Teemu Eronen – 57 Johan Motin
8 Ville Varakas  – 6 Joonas Lyytinen
27 Kyle Quincey – 24 Ryan O’Connor
2 Markus Kankaanperä (A)

Anton Lundell

Näytä kaikki uutiset