Tiedote: Johanna Sandqvist IFK:n tyttökiekon junioripäälliköksi

Helsingin IFK tiedotti maaliskuun lopulla vahvistavansa Naisten Liigaan kaudelle 2019-2020 nousseen naisten edustusjoukkueen taustaorganisaatiota. Taustaorganisaatio vahvistuu vielä entisestään, kun Stadin Gimmojen joukkueenjohtajaksi sekä IFK tyttökiekon junioripäälliköksi on nimitetty Johanna Sandqvist (os. Pelkonen), 42.

Sandqvist on liikunta-alan ammattilainen, joka on toiminut vuosina 2007-2014 Jääkiekkoliiton tyttö- ja naiskiekon kehittäjänä käynnistäen mm. Girls’ Hockey Day-toiminnan ja vastaten omalta osaltaan harrastajamäärän noususta 2500:sta 6500:an harrastajaan. Seuratoiminnan osalta hänellä on laaja kokemus niin tyttökiekon valmennuspäällikkönä kuin naisten vastuuvalmentajanakin KJT Hockey ry:stä. Tällä hetkellä Sandqvist toimii oman liikunta-alan yrityksensä parissa. Stadin Gimmojen toimintaan Sandqvist tuo laajaa osaamista tukemaan vastuuvalmentaja Saara Niemen työtä urheilupuolella.

– Saamme Johannasta loistavan lisän joukkueen taustoille. Nousu Naisten Liigaan tuo uusia haasteita niin urheilullisesti kuin hallinnonkin osalta. ”Mimalla” on näistä kaikista kokemusta jota voimme hyödyntää HIFK:n liigaorganisaation kanssa, kommentoi Niemi.

– Lähden innolla kehittämään ja johtamaan HIFK:n tyttökiekkoa ja Stadin Gimmojen toimintaa. Tavoitteena on tehdä jääkiekosta varteenotettava harrastusvaihtoehto yhä useammalle tytölle myös Helsingissä. Haluamme tuoda Stadin Gimmojen pelaajien tarinoita ihmisten tietoisuuteen ja rakentaa kiinnostavia ottelutapahtumia. Kenties sieltä voisi löytyä lisäarvoa myös uusille kumppanuuksille, ideoi Sandqvist.

Sandqvistin lisäksi Stadin Gimmojen naisjoukkueen huoltajaksi on nimitetty Timo Nikunen,. Nikunen on suorittanut huoltajien ammattitutkinnon ja työskennellyt kuluneella kaudella Harjun Kiekossa.

Lisätiedot: Päävalmentaja / GM: Saara Niemi / saara.niemi@hifk.fi (joukkueet, valmennus, avoimet harjoitukset)

Tyttöjen Junioripäällikkö / Stadin Gimmat joukkueenjohtaja Johanna Sandqvist / johanna.sandqvist@hifk.fi 

Toimitusjohtaja Jukka Valtanen: / jukka.valtanen@hifk.fi (yhteistyökumppanuudet)

Näytä kaikki uutiset