logologo
HIFKJYP
ke 18.09.2019 klo 18:30

Varmista mestasi IFK:n seuraavaan himamatsiin!

IFK ja Pelicans iskevät neljännen kerran yhteen ja toistamiseen Nordiksella. Edellinen Stadissa pelattu matsi myytiin loppuun.

IFK pelasi edellisen himamatsinsa hurmiossa loppuunmyydyllä Nordiksella. Pudotuspelifiilistä oli aistimassa 8200 kiekkofania ja joukkueet tarjosivat upean näytelmän jäällä, jonka kotijoukkue vei luvuin 3–2.

IFK:n himamatseissa tapahtuma ei kuitenkaan rajoitu vain pelillisiin esityksiin. Keskiviikkona 27. maaliskuuta Brewer’s Streetilla nautitaan live-musiikista, kiekkoasiantuntijoiden tärpeistä illan otteluun sekä street foodista:

Pulled Pork  Burger “Banh Mi” 6€

-BBQ-maustettua possua

-marinoitua punasipulia

-korianterilla maustettua kookosmajoneesia

Chicken Burger “Spicy Romana” 6€

-revittyä kananpoikaa

-salsaa RÖDA

-basilikamajoneesia

Veggie Burger 6€

-nyhtöherne-arrabiataa

-marinoitua punasipulia

-vegaanista valkosipulikastiketta

Liput matsiin Ticketmasterista!

Ajoissa mestoille

Ovet illan matsiin avataan kaikille kausikorttilaisille sekä ottelulipun lunasteneille klo 17.00. Sisäänkäynti tapahtuu A-sisäänkäynnin kautta (Nordenskiöldinkadun puolelta). Muut sisäänkäynnit avataan tunti ennen ottelun alkua, eli klo 17.30.

Turvatarkastuksiin kannattaa varata aikaa. Pudotuspelien aikaan ovet avataan Nordiksella puolitoista tuntia ennen ottelun alkua. Kannattaa siis saapua ajoissa mestoille nauttimaan playoffs-fiiliksestä ja Nordiksen tarjonnasta!

OP Helsinki ja Helsingin IFK yhteistyöhön

Helsingin Seudun Osuuspankki eli OP Helsinki ja Oy HIFK-Hockey Ab ovat solmineet vuodet 2020-2021 kattavan yhteistyösopimuksen, jossa erityiskohteena on tyttöjen ja poikien juniorityön tukeminen.

Näytä kaikki uutiset