HIFKPelicans
la 30.03.2024 klo 17:00

FORENOM MATSIRAPORTTI: Kippari Sallinen tykitti pisteet HIFK:lle

HIFK–Pelicans 3–1 (1–0, 1–1, 1–0)

Kauden toinen kotimatsi tuotti ensimmäisen täyden pistepotin, kun HIFK voitti Pelicansin. Helpolla pisteet eivät tulleet, sillä lahtelaisjoukkue kamppaili ja taisteli pisteistä matsin alusta loppuun. HIFK:lla oli alla lähes kolmen vuoden pituinen voitoton jakso Pelicansia vastaan. Tapaninpäivästä 2017 lähtien Pelicans oli voittanut runkosarjassa HIFK:n kymmenen kertaa putkeen.

Illan sankari oli kapteeni Jere Sallinen, joka teki tehot 2+1. Sallinen voitti hyökkäyspään aloituksen, jonka jälkeen Ville Varakas ampui yläpesään 1–0, vei toisen erän lopussa kotijoukkueen 2–1-johtoon ja niittasi tyhjään maaliin loppunumerot 3–1.

Kaukalon seuratuin pelaaja oli HIFK:n Anton Lundell, joka on yksi kuumimmista pelaajista tiistain ja keskiviikon välisenä yönä järjestettävässä NHL:n varaustilaisuudessa. Lundell sai syöttöpisteen Sallisen jälkimmäiseen maaliin ja pelasi tuttuun tapaansa erinomaisen matsin.

Katso valmentajien haastattelut. Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.

Ottelun maalikooste. Jos video ei näy laitteellasi, katso se tästä linkistä.

Seuraava matsi on edessä perjantaina, jolloin Nordikselle saapuu Kärpät. Stadin jäähallissa on ollut loistava meininki ensimmäisissä matseissa. Liity seuraan ja tule Nordikselle nauttimaan perjantai-illasta!