Karanteenipäiväkirjat alkaa – Osallistu!

Jaa fiilikset ja kuulumiset tägillä #karanteenipäiväkirja, niin päivityksesi näkyy HIFK:n nettisivulla!

Kiekkokausi on paketissa ja ihmiset ympäri maailman viettävät nyt aikaa kodeissaan lähimmäistensä kanssa. Toiset tekevät etätöitä, jotkut hoitavat lapsia ja toiset vain kuluttavat aikaa muuten kuin normaalien harrastustensa parissa.

HIFK aloittaa podcast-sarjan nimeltä Karanteenipäiväkirjat, jossa haastatellaan HIFK:laisia ja selvitetään, miten he viettävät aikaansa näinä poikkeuksellisina viikkoina.

Podcastin kylkiäisenä olemme lisänneet verkkosivullemme sosiaalisen median palvelun, joka kerää yhteen Twitteristä, Instagramista ja Facebookista kaiken sisällön, jossa käytetään tägiä #karanteenipäiväkirjat.

Jaa fiilikset ja kuulumiset tägillä #karanteenipäiväkirja, niin päivityksesi näkyy HIFK:n nettisivulla. Noudatathan hyviä tapoja julkaistessasi päivityksiä, kiitos!

Podcastin löydät tästä osoitteesta.

Löydät some-palvelun osoitteesta www.hifk.fi/karanteenipaivakirjat tai etusivulta löytyvästä linkistä.

Lisää siis omiin päivityksiisi tägi #karanteenipäiväkirjat, niin saamme sivulle sisältöä ja kaikki kannattajat näkevät, miten muut HIFK-perheen jäsenet viettävät aikaansa poikkeustilan aikana.

Mukana on runsaasti HIFK:n pelaajien päivityksiä, joista pääset seuraamaan joukkueen kuulumisia. Järjestämme myös kilpailuja, joissa palkitaan sisältöä tuottaneita henkilöitä.

Ole messissä!

TOIMI NÄIN

Facebook
1) Päivityksen pitää olla julkinen
2) Päivitykseen täytyy tägätä @IFK Helsinki – HIFK
3) Päivityksessä pitää olla sana karanteenipäiväkirjat

Twitter
1) Julkinen päivitys, jossa tägi #karanteenipäiväkirjat

Instagram
1) Julkinen päivitys, jossa tägi #karanteenipäiväkirjat

#karanteenipäiväkirjat

Näytä kaikki uutiset