logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Perhe ja ystävät jännittivät Antonin kanssa NHL-varausta

Anton Lundell varattiin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä NHL:ään. Varaustilaisuutta oli odotettu pitkään ja kun sen aika tuli, koko Lundellien perhe oli yhdessä Helsingin jäähallin Royal-klubilla. Paikalla oli myös pitkä liuta Antonin ystäviä ja lähipiiriä.

Varaustilaisuus alkoi kello 02 Suomen aikaa, mutta väsymys ei painanut päälle, vaikka takana oli pelipäivä.

– Oli ikimuistoinen ilta, tai itse asiassa yö ja hienoa, että saimme koko perhe kokea sen hetken yhdessä, kertoo Antonin isä Jan Lundell.

– Olihan se sykähdyttävä hetki, kun Panthersin General Manager Bill Zito kuulutti Antonin nimen.

Vierähtikö tippa silmäkulmaan?

– No ei ihan sentään. Iso ja tärkeä hetki Antonin uralla ja ollaan tietysti erittäin ylpeitä, mutta kyllähän me osasimme vähän odottaa sitä, että hänet varataan aikaisin. Anton on kehittynyt pelaajana ja ihmisenä vuosien varrella hienoon tahtiin ja hän on myös pystynyt antamaan hyviä näyttöjä Pohjois-Amerikan suuntaan.

Varaustilaisuus järjestetään tavallisesti juhannuksen aikoihin ja sen isännöi kukin NHL-seura vuorollaan. Tämän vuoden NHL Draft piti alun perin järjestää Montrealissa, mutta koronaviruspandemian takia tilaisuus vedettiin läpi virtuaalisena.

HIFK:n oma media ja yhteistyökumppani Suunto mittasivat Antonin pulssia koko varaustilaisuuden ajan. Kun Panthersin GM kuulutti Antonin nimen, syke ponnahti 110:een.

– No emme mekään ihan viilipyttyinä siinä pysyneet. Sen voi sanoa ilman sykemittariakin, Lundell naurahtaa.

Näytä kaikki uutiset