HIFKPelicans
la 30.03.2024 klo 17:00

SVEA MATSIRAPORTTI: Tuohimaalle nollapeli – HIFK:lle täydet pinnat

HIFK–KooKoo 4–0 (2–0, 0–0, 2–0)

Lähes täysi Nordis todisti perjantai-iltana yhtä HIFK:n kauden parhaista kotipeleistä, kun KooKoo kaatui tyylipuhtaasti. Kokoonpanoon seitsemän viikon tauon jälkeen palannut Teemu Turunen ja maalivahti Frans Tuohimaa olivat illan suurimmat sankarit, mutta koko joukkue iski pöytään esityksen, jolla on hyvä mennä kohti Stadin Kevättä.

Ensimmäinen erä oli kotijoukkueelta jämäkkä. KooKoo jäi pahasti telineisiin ja alle kuudessa minuutissa HIFK johti 2–0, kun maaliverkkoa pöllyttivät Anton Lundell ja Teemu Turunen. Jälkimmäiseen maaliin antoi upean syötön Jere Sallinen.

Toinen erä oli hienokseltaan vierasjoukkueen hallintaa, mutta HIFK puolusti tarkasti ja Tuohimaa hoiti loput.

Kolmannessa erässä HIFK oli jälleen isäntä kaukalossa. Kolmen minuutin jälkeen Turunen ja Michael Keränen pelasivat vetopaikan Salliselle, joka ampui ylänurkkaan 3–0. Neljä minuuttia myöhemmin Jesse Saarinen teki ylivoimalla 4–0 ja peli oli sillä selvä. Tehopiste oli Saariselle kauden 14. ylivoimalla (4+10).

Katso ottelun maalikooste. Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.

Katso joukkueiden päävalmentajien kommentit pelistä. Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.

HIFK:n seuraava matsi on tiistaina, jolloin joukkue kohtaa vieraissa Tapparan. Seuraava kotiottelu pelataan torstaina 27.2., jolloin Ässät saapuu Nordikselle. Osta liput matsiin Ticketmasterista!