HIFKPelicans
pe 22.03.2024 klo 18:30

Tyylikäs kotiavaus – HIFK löi taululle tennislukemat

HIFK-Ilves 6–3 (4-1, 1-0, 1-2)

Torstai-iltana Nordiksella nähtiin Liigakiekkoa ensimmäistä kertaa sitten maaliskuun jälkeen. HIFK sai treenikauden ensimmäiseen ja ainoaan himaharjoitusotteluunsa vastaansa Tampereen Ilveksen.

Liigakauden kynnyksellä toisilleen hyvin tutuiksi tulleet joukkueet tarjosivat rutkasti lätkäviihdettä heti ensimmäisestä erästä alkaen. Ensimmäiseen 20-minuuttiseen nähtiin viisi maalia, joista stadilaiset iskivät neljä. Osumista vastasivat Joonas Lyytinen, Emil Bemström, Eero Teräväinen sekä Sebastian Dyk.

Toisessa erässä nähtiin yksi maali, kun Bemströmin tavoin ensimmäisen maalinsa HIFK-paidassa onnistui viimeistelemään Alex Broadhurst.

Ottelun kolmas erä oli temmoltaan matsin maltillisin. Ilves onnistui kampeamaan itsensä vielä kahden maalin päähän, kunnes Dyk löi illan toisensa tyhjään Ilves-maaliin. Loppulukemat Stadissa olivat 6–3.

Voit katsoa koko lähetyksen tallenteen HIFK:n Youtube-kanavalta.

HIFK pelaa treenikauden viimeisen matsinsa tulevana perjantaina Lahdessa Pelicansin vieraana.