Edessä huippumatsi – Foodora live-studiossa vieraana Anton Lundell!

Studio käyntiin kello 17.30.

Etelä vastaan Pohjoinen. Illan huippuottelussa IFK ja Kärpät iskevät yhteen Nordiksella. Kyseessä on joukkueiden kolmas kohtaaminen. Aiemmissa kohtaamisissa jompi kumpi joukkue on  iskenyt seitsemän maalia. Lokakuussa Kärpät haki 7-3-vierasvoiton Nordikselta ja revanssissa Oulussa IFK oli parempi lukemin 7-1. Kuinka käy tänään?

Foodora live-studiossa Mika Kortelaisen ja Harri Rindellin vieraana on ennen ottelua Anton Lundell. Inserteissä vieraina Mikko Manner ja Juhamatti Aaltonen. Lähetys starttaa kello 17:30 ja sisältää kaiken muun paitsi itse ottelun jonka näyttää CMore ja Sub. Ohjelmaa luvassa myös erätauoilla. Tervetuloa mukaan!

Lähetys on kausikorttilaisille ilmainen. Irtolipun studioon voit ostaa täältä. 

Maaliskuun puolelle ulottuvat rajoitukset aiheuttavat sen, että HIFK pelaa perjantaina 5.3. kotiottelun Kärppiä vastaan ilman yleisöä. Järjestämme HIFK:n kannattajille mahdollisuuden seurata Nordiksen iltaa eturivin paikoilta omalla kotisohvalla. Ostamalla lipun virtuaaliseen kisakatsomoon pääset seuraamaan haastatteluja ja joukkueen fiiliksiä kaukalon ääreltä. Lipputuotot käytetään HIFK:n seurayhteisön toiminnan kehittämiseen. Kiitos tuestasi! HIFK:n kausikorttilaiset pääsevät seuraamaan lähetystä ilmaiseksi. Live-studio alkaa perjantaina 5.3. kello 17.30. Kun olet ostanut lipun, saat sähköpostilla vahvistuksen sekä linkin ja ohjeet, joilla pääset seuraamaan ohjelmaa.

 

Näytä kaikki uutiset