logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

FORENOM MATSIRAPORTTI: HIFK hyvästeli Hakametsän voitolla – Palola ja Garteig sankareina

Tappara-HIFK 1-2 vl. (0-1, 1-0, 0-0, 0-0, 0-1)

Liigaottelut Tampereen Hakametsän jäähallissa ovat HIFK:n osalta taputeltu. Stadilaisjoukkue hyvästeli legendaarisen areenan voitolla, kun Tappara kaatui rankkariskaban jälkeen. Kahteen peräkkäiseen iltaan Tampereella mahtui yhteensä 130 minuuttia peliä ja kaksi rankkariskabaa. Keskiviikkona Ilves voitti, mutta HIFK kuittasi vahingon torstaina, kun Eetu Koivistoinen ja Olli Palola onnistuivat yrityksissään ja Michael Garteig torjui kaksi Tapparan kolmesta vedosta.

HIFK meni heti ottelun toisella minuutilla johtoon Palolan maalilla ja oli kahden ensimmäisen erän ajan joukkueista aktiivisempi, joskin Tappara pääsi vastahyökkäyksestä tasoittamaan 35 peliminuutin jälkeen. Kolmas erä oli kotijoukkueen, mutta HIFK:n puolustus piti ja Garteig oli loistavassa vireessä.

– Kovaa taistelua ja upea maalivahtipeli. Meillä oli kaksi upeaa peliä Hakametsässä ja oli hyvä päättää tämä aikakausi tähän, päävalmentaja Ville Peltonen kommentoi matsin jälkeen.

– Koko ajan tässä pitää muistaa, että ollaan ytimessä, kun puolustetaan tiiviisti ja taistellaan suoraksi niitä kohtia, joita pitää. Pelasimme tänään hyvää alivoimaa ja taistelimme hienosti. Se nostattaa meillä hyvää henkeä päälle ja nyt lähdetään kotia kohti.

Katso ottelun tilastot

Katso valmentajien haastattelut ja maalikooste tästä linkistä.

Tour de Bönde jatkuu lauantaina ja silloin joukkueen matkakohteena on Oulu. 

Näytä kaikki uutiset