logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

FORENOM MATSIRAPORTTI: HIFK:n peli sen kuin paranee – Kärpät sai selkäsaunan

Kärpät-HIFK 2-5 (1-0, 0-1, 1-4)

Viikon kolmas vieraspeli toi täyden pistepotin, kun HIFK laittoi kolmannessa erässä luun kurkkuun Kärpille. Tasainen peli kääntyi sitä selvemmin HIFK:lle, mitä pidemmälle se eteni. Tasaisesti jakautuivat myös tehot, sillä HIFK:sta kaksi tehopistettä teki peräti viisi pelaajaa.

Alkutahdit vierasvoitolle mestaroi Alex Brodhurst, joka syötti upeasti Sebastian Dykin tekemän 1-1-maalin ajassa 26.39. ”Broady” teki itse HIFK:n johto-osuman ajassa 45.02 lähes yhtä hienon kuvion päätteeksi. Kolmannen maalin ampui Yohann Auvitu heti seuraavassa vaihdossa ja HIFK:n kaksi viimeistä maalia tekivät tyhjiin Teemu Tallberg ja Otto Paajanen.

Roni Hirvonen syötti kaksi maalia ja ne olivat hänen ensimmäiset tehopisteensä lokakuussa. HIFK pelasi kolme kovaa vieraspeliä neljässä päivässä ja poimi niistä kuusi pistettä.

– Kolmas matsi oli paras meiltä tällä viikolla, mutta hyvin me pelattiin myös Ilvestä ja Tapparaa vastaan, Hirvonen sanoi.

– Haluttiin tänään ylläpitää niitä asioita, jotka ovat meidän pelissämme toimineet. Meidän pelaaminen on mennyt tosi paljon eteenpäin tällä viikolla.

Ottelun tilastot

Katso tästä linkistä valmentajien haastattelut ja ottelun maalikooste

HIFK:n vieraskiertue jatkuu ensi perjantaina Kuopiossa ja sen jälkeen palataan Stadin jäähalliin. Lauantaina onkin luvassa huikeat bileet, kun Lennart Petrell astuu Nordiksen jäälle vielä kerran. 

Laitetaan halli täyteen ja vietetään ikimuistoinen ilta!

Näytä kaikki uutiset