logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

FORENOM MATSIRAPORTTI: Kuti jäi piippuun – KalPalle pisteet Nordikselta

HIFK-KalPa 2–3 (0–1, 1–2, 1–0)

HIFK ei ollut parhaimmillaan keskiviikkona pelatussa viimeisessä kotimatsissa ennen joulua. Perinteisesti häijynä vastustajana tunnettu KalPa oli terävä vierailija ja vei ansaitusti sarjapisteet Kuopioon.

HIFK ei saanut konetta kunnolla käyntiin oikeastaan missään vaiheessa ja suurin syy siihen oli vahvasti luistellut ja tasapainoisesti pelannut KalPa. Kolmannessa erässä 2–3-kavennusmaalin jälkeen nähtiin HIFK:lta loppukiri, mutta maalipaikat olivat harvassa. Lähimmäksi pääsi Otto Paajanen, jonka rystylaukaus osui tolppaan.

KalPan veskari Connor LaCouvee joutui torjuntatöihin vain 11 kertaa koko pelissä. HIFK:n maalilla Michael Garteig torjui 21 laukausta, mukaan lukien yhden rangaistuslaukauksen. HIFK:n molemmat maalit teki Eetu Koivistoinen.

Muutaman loukkaantumisen, pelikiellon ja maajoukkue-edustuksen takia matsissa nähtiin kaksi hyökkääjää Kolleista. Jesse Seppälä pelasi elämänsä ensimmäisen liigaottelun ja hänelle merkittiin syöttöpiste Koivistoisen ensimmäiseen maaliin. Jaani Holopaiselle matsi oli uran toinen liigajoukkueessa.

Ottelun tilastot

Katso valmentajien haastattelut ja ottelun maalikooste tästä linkistä

HIFK:n viimeinen ottelu ennen joulutaukoa pelataan perjantaina Kouvolassa. Tapaninpäivänä joukkue pelaa Lahdessa ja Nordikselle palataan 28.12., jolloin vastassa on Ässät. Osta liput matsiin Ticketmasterista!

Näytä kaikki uutiset