FORENOM MATSIRAPORTTI: Nordiksella upea kiekkoilta – HIFK voitti Kärpät trillerissä

HIFK–Kärpät 4–2 (2–0, 1–1, 1–1)

Olli Palola teki kaksi maalia, Niilo Halonen torjui jälleen voiton ja Nordiksen yleisö piti mahtavaa fiilistä yllä perjantai-iltana. HIFK kohtasi Kärpät ja tapahtuma oli kaikin puolin mahtava kiekkoilta, jossa yleisö viihtyi.

HIFK aloitti vahvasti ja Nordiksella nähtiin perinteinen Punainen kymppi. Jere Innala teki minuutin pelin jälkeen avausmaalin ja hetki sen jälkeen Otto Karvinen jysäytti varmaan koko liigakauden kovimman taklauksen. Kolme jäähyä rikkoi hieman kotijoukkueen jyräystä, mutta avauserä oli hienoa peliä HIFK:lta. Stadin paras yv jauhoi toisen maalin ajassa 18.41, kun Miro Väänänen teki kauden neljännen maalinsa.

Toisessa erässä Kärpät paransi, mutta ennen matsin puoliväliä Palola teki stadilaisten kolmannen osuman. Reilut kolme minuuttia myöhemmin Kärpät kavensi ja kolmannen erän alussa vierasjoukkue tuli maalin päähän, mutta HIFK puolusti niin tiiviisti, että Halonen selvisi päätöserästä neljällä torjunnalla. Yhteensä hän torjui 14 kutia. Loppunumerot teki Palola tyhjään rysään, kun matsia oli jäljellä 37 sekuntia.

Joukkueet kohtaavat heti lauantaina Oulussa.

Katso ottelun tilastot

Valmentajien haastattelut ja maalikooste

Olli Palola

Näytä kaikki uutiset