Lahti kutsuu! – Tuplapelien toinen näytös

Pelicans-HIFK tänään kello 17.00. Katso matsia C Morelta!

HIFK palasi perjantaina kaukaloon lähes neljän viikon ottelutauon jälkeen ja kuittasi saman tien kolme sarjapistettä Pelicansia vastaan. Voitto tarkoitti sitä, että HIFK varmisti sijoituksensa runkosarjan kakkosena.

Tänään on edessä vieraspeli Lahdessa, kun HIFK kohtaa Pelicansin tuplapelien jälkimmäisessä osassa. Stadilaisten loppusijoitus on jo varma, mutta Pelicans jahtaa edelleen paikkaa kuuden parhaan joukossa. Voittamalla molemmat jäljellä olevat pelinsä lahtelaisjoukkue saattaa olla lähellä suoraan pudotuspelipaikkaa, sillä samasta sijasta taistelevat Tappara ja Kärpät pelaavat vielä kaksi kertaa vastakkain.

HIFK:ssa on tehty muutamia muutoksia kokoonpanoon eilisen jälkeen. Puolustaja Miro Karjalainen ja hyökkääjät Rasmus Heljanko, Terry And ja Elis Hede ovat kehissä. Sentteri Alex Broadhurst on toistaiseksi sivussa loukkaantumisen takia.

HIFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

50 Frans Tuohimaa
31 Niilo Halonen (varalla)

Hyökkääjät

18 Teemu Tallberg – 15 Anton Lundell – 54 Sebastian Dyk
85 Jesse Saarinen – 95 Henrik Borgström – 21 Ville Leskinen
91 Elis Hede – 51 Juha Jääskä – 43 Rasmus Heljanko
45 Micke Åsten – 44 Miro Väänänen – 87 Terry And

Puolustajat

49 David Bernhardt – 10 Mikko Kousa
24 Eero Teräväinen – 57 Johan Motin
8 Ville Varakas – 29 Tobias Winberg
4 Miro Karjalainen

Loukkaantuneet/sairastuneet: Jere Sallinen (day-to-day), Joonas Lyytinen (day-to-day), Alex Broadhurst (day-to-day), Yohann Auvitu (1-2 kk)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset