logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

MATSIENNAKKO: Tänään pistejahtiin Lahdessa – Teissalalle liigadebyytti

Pelicans-HIFK pelataan tänään kello 17. Katso HIFK:n kokoonpano!

Liigakausi pyörähti käyntiin eilen ja HIFK:lle jäi Jyväskylästä handuun yksi piste, vaikka joukkue hallitsi peliä selvästi. HIFK:n jengi matkusti matsin jälkeen bussilla Lahteen ja yöpyi siellä. Tänään joukkue on valmistutunut iltapäivän matsiin, jossa vastassa on liigakauden avausmatsinsa pelaava Pelicans.

Pelicans pelasi kuusi harjoituspeliä ja voitti niistä kolme. HIFK kohtasi lahtelaiset kahdesti elokuun puolivälissä. Silloin molemmat voittivat vieraspelinsä. 

Lahtelaisten riveissä on paljon HIFK:lle tuttuja miehiä. Aleksi Laakso, Teemu Eronen, Iikka Kangasniemi, Niklas Nordgren ja Antti Tyrväinen ovat pelanneet HIFK:ssa, Konsta Hirvonen pelasi neljä kautta HIFK:n junioreissa, päävalmentaja Tommi Niemelä oli seuran junnuissa Kolleihin asti veskarina ja apuvalmentaja Jussi Silander teki erittäin pitkän ja ansiokkaan uran HIFK:ssa juniorivalmentajana voittaen SM-kultaa Kolleissa ja kaksi kertaa B-junnuissa.

HIFK:n kokoonpanoon on tehty muutama muutos sitten eilisen. Leevi Teissala liittyy tänään pitkään listaan HIFK-debyytin tehneitä pelaajia, joita eilen oli kehissä peräti seitsemän. Toinen muutos nähdään sentteriosastolla, jossa Otto Paajanen ja Alex Broadhurst vaihtavat paikkoja. 

Maalilla pelaa Niilo Halonen.

Ottelu alkaa kello 17.00. Seuraa matsia C Morelta!

HIFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

53 Niilo Halonen
34 Michael Garteig

Hyökkääjät

18 Teemu Tallberg – 13 Otto Paajanen – 54 Sebastian Dyk
12 Jere Innala – 25 Alex Broadhurst – 79 Olli Palola
33 Roni Hirvonen – 44 Miro Väänänen – 51 Juha Jääskä
91 Elis Hede – 14 Petteri Wirtanen – 71 Leevi Teissala

Puolustajat

55 Kasper Kotkansalo – 93 Jordan Schmaltz
24 Eero Teräväinen – 57 Johan Motin
28 Rony Ahonen – 4 Miro Karjalainen
82 Mico Luoto

Loukkaantuneet/sairastuneet: Joonas Lyytinen (day-to-day), Yohann Auvitu (day-to-day), Otto Karvinen (2 vkoa), Eetu Koivistoinen (2–3 vkoa), Rasmus Heljanko (day-to-day), Tobias Winberg (day-to-day)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Leevi Teissala

Näytä kaikki uutiset