logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

MATSIENNAKKO: Tapanintanssit Lahdessa – Innala taas messissä!

Pelicans-HIFK tänään klo 16.00. Katso HIFK:n kokoonpano!

Joulutauko on liigajengien osalta takana ja kiekko putoaa jäähän tänään. HIFK pelaa Lahdessa ja matsi alkaa kello 16.00.

Hyökkääjä Jere Innala palaa tänään kokoonpanoon pelikieltonsa jälkeen. Hän pelaa tutulla paikallaan Eetu Koivistoisen ketjussa, jonka toisella laidalla on Juha Jääskä.

Puolustuksessa on loukkaantumisten ja sairastumisten takia paljon poissaoloja ja sentteri Petteri Wirtanen pelaa Johan Motinin parina. Otto Salin palaa loukkaantumisensa jäljiltä kokoonpanoon ja on tänään seitsemäntenä puolustajana.

HIFK:N KOKOONPANO

53 Niilo Halonen
34 Michael Garteig

HYÖKKÄÄJÄT

12 Jere Innala – 31 Eetu Koivistoinen – 51 Juha Jääskä
18 Teemu Tallberg – 25 Alex Broadhurst – 54 Sebastian Dyk
71 Leevi Teissala – 13 Otto Paajanen – 79 Olli Palola
45 Micke Åsten – 44 Miro Väänänen – 21 Otto Karvinen

PUOLUSTAJAT

14 Petteri Wirtanen – 57 Johan Motin
29 Tobias Winberg – 93 Jordan Schmaltz
28 Rony Ahonen – 4 Miro Karjalainen
41 Otto Salin

Loukkaantuneet/sairastuneet: Joonas Lyytinen (1 vko), Yohann Auvitu (1-2 vkoa), Sam Jardine (3-4 vkoa), Elis Hede (day-to-day), Kasper Kotkansalo (day-to-day), Mico Luoto (day-to-day)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset