MATSIRAPORTTI: HIFK:lle tappio kauden viimeisessä treenipelissä

play

HIFK–Tappara 3–4 (0–0, 2–1, 1–3)

Treenimatsit ovat tältä kaudelta ohi ja niistä HIFK:n saldoksi jäi kolme voittoa ja kaksi tappiota. Perjantaina Stadissa vieraili Tappara ja se nappasi voiton päätöserän kolmen maalinsa ansiosta. HIFK pelasi toisena iltana peräkkäin ja kova treenien ja pelien rasitus saattoi hitusen näkyä joukkueesta matsin loppua kohti.

Avauserä oli maaliton, kuten kolmessa edellisessä harjoituspelissäkin, mutta toisessa erässä HIFK teki kaksi upeata maalia. Toista matsiaan pelannut Alex Broadhurst teki läpiajosta komean 1–0-maalin ja Kasper Kotkansalo ampui upeasti 2–1 yläpesään ajassa 36.12.

Kolmas erä oli sitten vierasjoukkueen. Tappara onnistui ottamaan pelin hallinnan ja teki kolme maalia noin viiden minuutin välein ja siirtyi 4–2-johtoon. HIFK kavensi vielä minuutti ennen loppua Joonas Lyytisen siniviivakudilla ilman veskaria, mutta tasoitusmaalia lopun paine ei tuottanut.

Katso Kasper Kotkansalon kommentit matsista ja elokuun peleistä oheiselta videolta.