Paluu Nordikselle – dokumenttisarjan ensimmäinen osa nyt C Moressa!

play

Neliosaisessa dokumenttisarjassa seurataan HIFK:n valmistautumista Liiga-kauteen – Paluu Nordikselle alkaa 14.9. C Moressa 

Dokumenttisarja Paluu Nordikselle värittää HIFK:n valmistautumista alkavaan kauteen joukkueen pelaajien sekä päävalmentaja Ville Peltosen näkökulmasta. Neliosaisen sarjan keskiössä ovat kiinnostavat tarinat Liiga-seuran tapahtumista ja ihmisistä myös kaukalon ulkopuolella. Dokumenttisarjan ensimmäinen jakso esitetään C Moressa 14.9. ja Subilla syyskuun lopussa.   

Dokumenttisarjan nimi Paluu Nordikselle kuvastaa monella tavoin alkavaa syksyä, jolloin HIFK:n kannattajat pääsevät taas kotihallin tunnelmaan. Kotiin Nordikselle palaa myös kiekkolegenda Ville Peltonen, nyt joukkueen päävalmentajana. Myös HIFK:n pelaajat janoavat paluuta normaalimpaan työympäristöönsä, pelaamaan kotiyleisön edessä. 

Paluu Nordikselle käsittelee pelaajien sekä valmennuksen valmistautumista uuteen kauteen. Dokumentissa katsoja pääsee näkemään kulissien takaa, miten seuraikoni Ville Peltosen paluu HIFK:hon liikuttaa koko Peltosten perhettä. Jaksoissa nuoret pelaajat käsittelevät avoimesti ammattilaisuran alkua ja taistelua peliajasta, ja mitä uhrauksia unelmien tavoittelu vaatii koko perheeltä. Kamerat seuraavat myös lapsiperheen muuttoa kauas kotoaan pikkukaupungista Helsinkiin työn perässä. 

”HIFK:n päivittäiseen elämään liittyy mystiikkaa: ihmisiä ja tarinoita. Me haluamme avata ovemme ja antaa ihmisille mahdollisuuden kurkistaa joukkueen arkeen ja niihin arvoihin, joiden mukaan me elämme ja teemme töitä päivittäin”, kuvaa Peltonen.  

“Jääkiekko on Suomen suosituin urheilulaji ja HIFK yksi Suomen suurimmista seuroista. Jokaisen valmentajan tai pelaajan takana on oma tukiverkko, joka mahdollistaa ammattilaisurheilun. Kun ammattiurheilijan tarinan avaa isolle yleisölle, niin että katsojalla on oma kosketuspinta asiaan, tuntuu se mielenkiintoisemmalta. Miten tähtipelaaja selviytyy isän roolista? Miltä kotiinpaluu tuntuu useiden ulkomaanvuosien jälkeen? Miten aikuistua ja samalla pelata Suomen suurimmassa joukkueessa? Tämä dokumenttisarja pyrkii avaamaan HIFK:n tarinoita suurelle yleisölle ihmisten tarinoiden kautta.  On hienoa olla mukana tuomassa uusia tasoja ja tapoja kuvata suomalaista kiekkoilmiötä”, avaa MTV:n ohjelmakehityspäällikkö Janne Vakio. 

Neliosainen dokumenttisarja esitetään C Moressa kahden jakson viikkotahdilla syyskuun 14. päivä alkaen. Subilla puolestaan sarjaa esitetään syyskuun 29. päivä alkaen tiistai-illoissa. Sarjan kuvaukset ovat alkaneet jo keväällä ja huipentuvat syyskuun puolivälissä pelattavaan HIFK:n ensimmäiseen kotiotteluun. 

Dokumenttisarjan MTV:lle ja C Morelle tuottaa urheilusisältöihin erikoistunut helsinkiläinen tuotantoyhtiö Snou Creative. 

Katso Paluu Nordikselle ensimmäisen osan trailer yltä.

 

Jaksot ja esitysajat 

Osa 1 

Ville Peltonen palaa seitsemän vuoden jälkeen HIFK:n pukukoppiin, nyt päävalmentajana. Neliosaisen Paluu Nordikselle – dokumenttisarjan avausjaksossa Ville Peltonen pitää avauspuheenvuoronsa joukkueelle ja päästää kameraryhmän Peltosen perheen illallispöytään.

C More ti 14.9.
Sub ti 28.9. klo 17.30 

 

Osa 2  

Viime kevään pudotuspelien parhaaksi pelaajaksi valittu Eetu Koivistoinen saapui HIFK:hon kahden vuoden sopimuksella. Jaksossa seurataan Koivistoisen perheen muuttoa Raumalta Helsinkiin ja sopeutumista uuteen arkeen.

C More -suoratoistopalvelu pe 17.9.
Sub ti 5.10. klo 17.30 

 

Osa 3 

HIFK:n joukkue on poikkeuksetta Liigan parhaimpia ja nuorten pelaajien täytyy antaa kaikkensa joka harjoituksessa raivatakseen tiensä kivenkovaan kokoonpanoon. Nyt on Elis Hede, Leevi Teissalan ja Kasper Kotkansalon vuoro yrittää.

C More -suoratoistopalvelu ti 21.9.
Sub ti 12.10. klo 17.30 

 

Osa 4 

Tähtipelaajana Liigassa. Jaksossa seurataan kolmatta kauttaan HIFK:ssa aloittavaa ruotsalaishyökkääjää Sebastian Dykiä. Kauden ensimmäiseen kotipeliin matkataan Jere Innalan kanssa. Nordis avaa ovensa kannattajille yli yhdeksän kuukauden tauon jälkeen.

C More -suoratoistopalvelu pe 24.9.
Sub ti 19.10. klo 17.30 

Näytä kaikki uutiset