logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Paluu Nordikselle – dokumenttisarja nyt myös Subilla

play

Neliosainen dokumenttisarja on nyt katsottavissa myös TV:stä.

HIFK: Paluu Nordikselle tästä päivästä alkaen myös Subilla!
Neliosaisen Paluu Nordikselle – dokumenttisarjan avausjakso nähdään tänään Subilta kello 17:30 alkaen. Jaksot esitetään uusintana perjantaina ja sunnuntaina. Joka tiistai ensiesityksessä uusi jakso, eli seuraavan neljän viikon aikana sulla on mahdollisuus tutustua IFK:n toimintaan ja sen pelaajien taustatarinoihin. Kaikki sarjan jaksot ovat jo katsottavissa C Moressa.

Jaksot ja esitysajat 

Osa 1 

Ville Peltonen palaa seitsemän vuoden jälkeen HIFK:n pukukoppiin, nyt päävalmentajana. Neliosaisen Paluu Nordikselle – dokumenttisarjan avausjaksossa Ville Peltonen pitää avauspuheenvuoronsa joukkueelle ja päästää kameraryhmän Peltosen perheen illallispöytään.

Sub ti 28.9. klo 17.30 

 

Osa 2  

Viime kevään pudotuspelien parhaaksi pelaajaksi valittu Eetu Koivistoinen saapui HIFK:hon kahden vuoden sopimuksella. Jaksossa seurataan Koivistoisen perheen muuttoa Raumalta Helsinkiin ja sopeutumista uuteen arkeen.

Sub ti 5.10. klo 17.30 

 

Osa 3 

HIFK:n joukkue on poikkeuksetta Liigan parhaimpia ja nuorten pelaajien täytyy antaa kaikkensa joka harjoituksessa raivatakseen tiensä kivenkovaan kokoonpanoon. Nyt on Elis Hede, Leevi Teissalan ja Kasper Kotkansalon vuoro yrittää.

Sub ti 12.10. klo 17.30 

 

Osa 4 

Tähtipelaajana Liigassa. Jaksossa seurataan kolmatta kauttaan HIFK:ssa aloittavaa ruotsalaishyökkääjää Sebastian Dykiä. Kauden ensimmäiseen kotipeliin matkataan Jere Innalan kanssa. Nordis avaa ovensa kannattajille yli yhdeksän kuukauden tauon jälkeen.

Sub ti 19.10. klo 17.30 

Näytä kaikki uutiset