logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Viimeinen matsi ennen joulutaukoa – tällä kokoonpanolla Kouvolaan

Kärkikamppailu Kouvolassa.

IFK pelaa viimeisen ottelunsa ennen lyhyttä joulutaukoa tänään Kouvolassa. Sarjataulukon ykkönen ja kakkonen ovat kohdanneet aiemmin tällä kaudella kahdesti. Molemmat joukkueet voittivat vierasottelunsa marraskuussa. Joukkueiden keskinäisissä otteluissa joukkueidensa pistekuninkaat ovat olleet Alex Broadhurst (2+1) ja Radek Koblizek (1+2).

Kouvolassa kohtaavat tänään kaksi Liigassa eniten laukonutta joukkuetta. IFK on laukonut tasakentällisin 1278 kertaa ja KooKoo 1130 kertaa. IFK johtaa Liigan corsi-tilastoa laukaisutasapainon ollessa tasakentällisin 57,4%.

IFK:n kokoonpanossa on muutama muutos sitten keskiviikon. Miro Väänänen palaa kokoonpanoon ja ottaa paikkansa Elis Heden ja Otto Paajasen rinnalta. Otto Karvinen on pelikieltonsa kärsinyt ja palaa tutulle paikalle Micke Åstenin ja Petteri Wirtasen laidalle.

 

HIFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

34 Michael Garteig
40 Roope Taponen (varalla)

Hyökkääjät

78 Jesse Seppälä – 31 Eetu Koivistoinen – 51 Juha Jääskä
18 Teemu Tallberg – 25 Alex Broadhurst – 54 Sebastian Dyk
91 Elis Hede – 13 Otto Paajanen – 44 Miro Väänänen
45 Micke Åsten – 14 Petteri Wirtanen – 21 Otto Karvinen

Puolustajat

10 Sam Jardine – 93 Jordan Schmaltz
55 Kasper Kotkansalo – 57 Johan Motin
28 Rony Ahonen – 4 Miro Karjalainen
29 Tobias Winberg

Loukkaantuneet: Joonas Lyytinen (2-3 vkoa), Yohann Auvitu (3 vkoa), Leevi Teissala (day-to-day), Mico Luoto (day-to-day) Olli Palola (day-to-day)

Pelikiellossa: Jere Innala

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

 

 

 

Näytä kaikki uutiset