logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Ville Leskinen: Kroppaa ei tarvitse hirveästi herätellä

play

Ville Leskisellä on tehtynä tasan 200 pistettä Liigassa.

HIFK pelaa viikon ensimmäisen matsinsa keskiviikkona Vaasassa. Helmikuussa alkanut otteluruuhka jatkuu tällä viikolla kolmella ottelulla.

Vasta tämän vuoden puolella kauden ensimmäiset matsinsa pelannu Ville Leskinen nauttii, kun pelejä on tiiviiseen tahtiin.

– Kun on säännöllisesti pelejä niin pysyy hyvässä rytmissä. Hyvältä on tuntunut ainakin tähän saakka, Leskinen kertoo.

– Olis arki aika tylsää jos ei olisi pelejä. Kiva, että näitä on vielä jäljellä ja toivottavasti mennään mahdollisimman pitkälle.

HIFK:lla oli helmikuussa pahimmillaan jopa neljän matsin viikko.

– Ekat kolme ottelua tuntu hyvältä, mutta kyllä siinä neljännessä alkoi vähän tuntumaan. On siinä kuitenkin hyvätkin puolensa. Ei tarvitse ainakaan hirveästi kroppaa herätellä.

Harjoituskaudella tapahtuneesta loukkaantumisestaan toipunut Leskinen on äitynyt hyvään vireeseen. Koko viime vuoden 2020 puoliskon toipilaana viettänyt oululainen on tehnyt pelaamaansa 20 matsiin tehot 4+17=21.

– Oma peli oli alkuun aika hakemista pitkän poissaolon jälkeen. Nyt on löytynyt hyvä ketju ja saatu tehojakin aikaan.

Oman tehokkuutensa ”Lese” sivuuttaa pian ja kehuu joukkueen nykyvirettä.

– Aika nousujohteisesti ollaan pelattu koko kausi. Puolustus on hyvä ja samoin veskarit ja sieltä ollaan monta voittoa ansaittu. Hyvällä tiellä ollaan.

Keskiviikkona HIFK kohtaa Vaasassa Sportin, missä Leskinen vietti kaudet 2014-2016. Perjantaina Nordiksella puolestaan vierailee Leskisen kasvattajaseura Kärpät.

– Tulee varmasti siisti peli Kärppiä vastaan. Ei varmasti jännitä niin paljoa kuin viime kaudella se ensimmäinen Oulussa. Se peli oli aika raju sinällään. Kyllä ne pelit sytyttää aina ja kiva saada omalta osalta ensimmäinen alta pois tältä kaudelta.

– Keskiviikkona on kuitenkin vielä matsi Vaasassa. Hoidetaan se ensin kunnialla ja sitten perjantaita kohti.

Tsekkaa koko haastattelu videolta.

Ville Leskinen

Näytä kaikki uutiset