Dunkkuun treenikauden viimeisessä matsissa – Kausi alkaa viikon päästä

KooKoo-HIFK 5–0 (0-0, 1-0, 4-0)

HIFK pelasi torstaina kauden viimeisen harjoitusottelunsa. Kouvolassa käyty matsi KooKoon vieraana päättyi kotijoukkueen 4–0-voittoon.

Liigakausi starttaa HIFK:n osalta himamatsilla HPK:ta vastaan viikon päästä keskiviikkona 14.9.

Osta liput kauden avausotteluun Ticketmasterista!

To 8.9.2022 KooKoo HIFK 4–0

Ottelun ensimmäinen erä oli tasainen eikä erässä maaleja nähty.

Kotijoukkue pääsi muutamaankin otteeseen nokittain HIFK-vahti Niilo Halosen kanssa, mutta 24-vuotias veskari jatkoi erinomaista preseason-virettään pitämällä maalinsa puhtaana.

Toinen erä käynnistyi stadilaisten ylivoimalla. Kenties erikoistilanteesta saavuttamansa momentumin turvin ensimmäistä kertaa tällä kaudella valkoisessa peliasussa esiintynyt vierasjoukkue rummutti painetta KooKoo-päätyyn läpi erän ensimmäisen puolikkaan.

Ottelun avausmaalin kuitenkin viimeisteli KooKoo. Heikki Liedes polki puolittain läpi ja nosti kiekon Halosen ohi ajassa 31:32.

Toisessa erässä HIFK pääsi kolmesti kokeilemaan ylivoimaansa. Kuvio pyöri tyylikkäästi ja paikkojakin siunaantui, mutta KooKoo-puolustus selvisi erikoistilanteista ja kolmanteen erään lähdettiin kotijoukkueen maalin johtoasemassa.

Kolmas erä oli murheellinen HIFK:n kannalta. KooKoo iski ensimmäisestä hyökkäyksestään maalin ja siirtyi 2–0-johtoon, kun erää oli pelattu vain 20 sekuntia.

Kaksi minuuttia edellisestä ja kouvolalaiset johtivat jo 3-0.

KooKoo osui vielä kahdesti kolmannen erän aikana ja loppulukemat Kouvolassa tylysti 5–0.

Valmistavat ottelut on nyt skulattu. Ensi viikolla taistellaan sarjapisteistä.