FORENOM MATSIRAPORTTI: Synkkä putki jatkui – HIFK:lle niukka kotitappio

HIFK–TPS 2–4 (1–1, 0–2, 1–1)

HIFK:n peli ei kulje kotona juuri nyt ja peräkkäisiä tappioita on jo kolme. TPS vei maanantaina tasaisen ottelun jälkeen pisteet Turkuun, vaikka oli suht tiukassa otteessa avauserässä. HIFK ei saanut kunnon alkutahteja lyötyä ja ote lipsui toisessa erässä TPS:lle. Vierasjoukkue teki toisessa erässä kaksi maalia ja pääsi päätöserään tilanteesta 1–3.

HIFK:sta maalinteossa onnistuivat Otto Paajanen ja Juha Jääskä. Paajanen tasoitti avauserässä pelin 1–1:een ja Jääskä ohjasi ajassa 42.51 kiekon ylivoimalla verkkoon ja käynnisti HIFK:n takaa-ajon. Kotijoukkueelle avautui loistava paikka tasoitukseen lopussa, kun TPS:n Eemil Viro sai viiden minuutin jäähyn laitataklauksesta. Ylivoima ei kuitenkaan tuottanut osumia ja TPS teki loppunumerot tyhjiin.

Katso ottelun tilastot

Valmentajien haastattelut ja maalikooste

Seuraava matsi on heti tiistaina, kun HIFK:n vieraaksi saapuu HPK. Otteluun saa ottaa sisään vain 500 katsojaa, ja liput eivät tule yleiseen myyntiin.