Kolmen matsin viikko – Sport ja TPS vierailevat Stadissa

Viikon ensimmäinen pelataan Nordiksella Vaasan Sportia vastaan.

HIFK skulaa kolmesti tällä viikolla. Viikon ensimmäinen pelataan Nordiksella Vaasan Sportia vastaan.

 

KE 28.9. 18.30 HIFK-Sport OSTA LIPUT
PE 30.9. 18.30 HPK-HIFK
LA 1.10. 17.00 HIFK-TPS OSTA LIPUT

 

Tee polkemalla hyvää

HIFK kohtaa viikon ensimmäsessä matsissaan keskiviikkona Sportin Nordiksella. Matsi alkaa klo 18:30. Ovet avataan tuntia aiemmin. Itse ottelun lisäksi hallin käytävillä tapahtuu.

Tule Pohjantähden promopisteelle hallin pääsisäänkäynnille polkemaan lasten ja nuorten hyvinvoinnin puolesta. Jokaista poljettua minuuttia kohden lahjoitamme 100 euroa lasten ja nuorten liikunnan edistämiseen. Osallistu samalla Roni Hirvosen pelipaidan arvontaan.

A-käytävällä on myös CCM:n promopiste. Tule testaamaan HIFK:n virallisen varustekumppanin varusteita tai kikkailemaan treenialustalle.

Ensimmäisellä erätauolla pääsisäänkäynnin läheisyydessä on tavattavissa kaksi HIFK:n Liigapelaajaa. Tule moikkaamaan pelaajia ja hakemaan nimmarit talteen!

Lauantait Nordiksella ovat perhepelejä

Perhepelissä ottelutapahtuman aikana Nordiksen käytäviltä löytyy tekemistä myös perheen pienimmille. Piirustus- ja askartelupiste sekä laukaisunurkka ovat kaikille avoinna toisen erätauon loppuun saakka.

Perheliput

HIFK:n kotipeleihin on myynnissä myös perhelippu. Pakettihintaan voi lunastaa flabat 3-5 hengen perheelle.

  • 3-5 henkilöä
  • vähintään 1 aikuinen ja 2 lasta

Huomioithan, että jokaisella perheenjäsenellä tulee olla oma lippu. Osta aina yksi lippu henkilöä kohti. Katsomopaikat sijaitsevat 3. lippukategorian paikoilla. Liput myy Ticketmaster.

Näytä kaikki uutiset