Nättinen lähestyy pelikuntoa – ”Hienoa päästä reissuun mukaan”

play

Julius Nättinen ehti pelata kauden viisi ensimmäistä matsia ennen loukkaantumistaan.

HIFK jatkaa arkeaan tällä hetkellä evakossa kotihallistaan. International Horse Show on saapunut Helsinkiin ja Nordikselle, joten joukkue harjoittelee kahden viikon ajan Salmisaaressa ja pelaa böndellä.

Tänään tiistaina joukkue treenasi kovaa ensin liikuntakeskuksen kuntosalilla ja vilkkaimpaan lounasaikaan pelaajat ruhjoivat alakerran jäätä. Intensiteetti ja kulutus reilun tunnin mittaisen jääharjoituksen ajan olivat korkealla, kenties viikonlopun tuplapelejä silmällä pitäen.

 

Pe 21.10. klo 18:30 JYP HIFK
La 22.10. klo 17:00 Pelicans HIFK

 

Jään päätteeksi HIFK TV veti yhden väsyneen, mutta onnellisen miehen sivuun kameran eteen.

– Nyt alkaa pelikunto lähestyä, hyökkääjä Julius Nättinen puuskuttaa.

Nättinen ehti pelata HIFK:n viisi ensimmäistä Liigaottelua ennen syyskuun lopussa sattunutta loukkaantumistaan. Nättinen muodosti alkukaudesta joukkueen ykköshyökkäysketjun yhdessä Eetu Koivistoisen ja Iiro Pakarisen kanssa. 25-vuotias laitahyökkääjä ehti antaa pelaamissaan otteluissa kaksi syöttöpistettä. Myös yli puolet Koivistoisen sekä Pakarisen tehopisteistä syntyi ajalla, jolloin Nättinen oli ketjun kolmas lenkki.

Nyt Jyväskylässä syntynyt ja ennen nykyistä sopimustaan HIFK:n kanssa kaikki Liigaottelunsa JYPissä pelannut Nättinen on selättänyt vaivansa.

– Suunnitelma tällä hetkellä on se, että ihan normaalisti olen joukkueen mukana. Hienoa päästä perjantaina mukaan Jyväskylään.

Edellisen ottelunsa 24. syyskuuta pelannut Nättinen on maltillinen oman vireensä suhteen. HIFK on pelannut 12 runkosarjamatsia ja kausi on vielä nuori, mutta pelirasitusta ja -tuntumaa ei saa kuin pelaamalla.

– Eihän se helppoa ikinä ole, kun ei pääse pelaamaan. Tuntuma häviää ja kunto tippuu, kun ei pysty luistelemaan samalla tavalla kuin normaalisti.

– Yritän vain päästä mahdollisimman nopeasti mukaan rytmiin ja saada pelituntumaa. Haluan auttaa joukkuetta mahdollisimman paljon, että saadaan voittoja tässä pitkin syksyn.

Katso koko haastattelu videolta.

Näytä kaikki uutiset