Pelicans etevämpi perjantain kohtaamisessa

Pelicans-HIFK 3–0 (1-0, 0-0, 2-0)

HIFK matkusti perjantaina Lahteen, missä se kohtasi toistamiseen vuorokauden sisään Pelicansin harjoitusottelussa.

Ottelu lähti käyntiin pitkälti samalla käsikirjoituksella kuin torstain kohtaaminen Töölössä.

Pelicans oli raikkaampi avauserässä ja onnistui myös viimeistelemään matsin avausmaalin. Elias Vilén ohjasi Teemu Erosen viivalaukauksen ohi Roope Taposen ja lahtelaiset johtivat reilun viiden minuutin jälkeen 1-0.

Toinen erä oli stadilaisten. Laukaukset maalia kohti tilastoitiin HIFK:n hyväksi lukemin 11-4, mutta maaleja erässä ei nähty.

Kolmannen erän alku oli murheellinen HIFK:n kannalta.

Ensin kiekko hukkui maalin edustalle harhasyötön johdosta ja Aatu Jämsen rokotti ajassa 43:15.

Vain minuutti edellisestä ja Pelicans osui jälleen. HIFK-vahti Taponen otti komeat tuplatorjunnat, mutta jälkitilanteesta Jesse Kiiskinen ujutti maalin takaa kiekon Taposen ponttoonien kautta verkkoon.

HIFK ei perjantai-illassa onnistunut Pelicans-vahtia ohittamaan. Eilisestä poiketen myöskään ylivoima ei tänään ollut parhaassa terässään.

Lopputulos Lahdessa 3–0 kotijoukkueen hyväksi.

HIFK pelaa viimeisen treenimatsinsa ensi viikolla. Torstaina joukkue matkustaa Kouvolaan KooKoon vieraaksi.

Liigakausi startataan kotona 14.9. HPK:ta vastaan.