Perjantai-illaksi Poriin – Tsekkaa kokoonpano!

Ässät-HIFK klo 18:30.

Liigan joulutauon lähestyessä HIFK matkustaa tänään perjantaina Poriin. Ennen sarjabreikkiä stadilaisilla on vielä kaksi matsia, joista ensimmäinen tänään Ässien vieraana. Syyskausi paketoidaan ensi tiistaina Nordiksella Jukureita vastaan.

Perjantai-illan ottelu alkaa klo 18:30 ja C More näyttää tutusti matsin suorana.

Maajoukkuekomennuksia

Hyökkääjä Iiro Pakarinen on maajoukkueen mukana Sveitsin EHT-turnauksessa. Aleksanteri Kaskimäki ja Otto Salin puolestaan matkustavat Kanadaan valmistautumaan alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuskisoihin. Kolmikko ei siten ole joukkueen käytössä tänään Porissa.

Sen sijaan maalivahti Roope Taponen on jälleen pelikunnossa ja aloittaa stadilaisten tolppien välissä. Puolustaja Einari Luhanka pukee tänään kauden 12. matsiinsa.

Hyökkääjä Leevi Teissala on palannut Stadiin lainapestiltään Mestisseura TuTosta. 21-vuotias Teissala on ollut tulikuuma joulukuussa. Viiteen Mestispeliin oikealta ampuva hyökkääjä on taiteillut tehot 3+7=10 (+5).

 

 

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

30 Roope Taponen
53 Niilo Halonen (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

33 Roni Hirvonen – 31 Eetu Koivistoinen – 74 Julius Nättinen
10 Kristian Vesalainen – 51 Juha Jääskä– 25 Kasper Halttunen
78 Jesse Seppälä – 13 Otto Paajanen – 71 Leevi Teissala
18 Teemu Tallberg – 44 Miro Väänänen – 45 Micke Åsten
79 Olli Palola

PUOLUSTAJAT

11 Ilari Melart – 62 Victor Berglund
42 Eddie Larsson – 52 Otso Rantakari
83 Einari Luhanka – 49 Christian Kåsastul

Loukkaantuneet: Sebastian Dyk (2 kuukautta), Kasper Kotkansalo (3 kuukautta)

Pelikielto: Johan Motin (3 ottelua)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset