GIGANTTI Ottelustudio: Alivoimasta vastaavalle tuo muutaman harmaan hiuksen

play

HIFK-Tappara klo 17:00. Ovet auki puolitoista tuntia aiemmin klo 15:30.

HIFK kohtaa tänään lauantaina sarjakärki Tapparan Nordiksella. Ottelu alkaa klo 17:00, ovet avataan puolitoista tuntia aiemmin.

Ravintolapalvelut ja upeaääninen Astrid Nicole viihdyttävät kiekkokansaa ennen matsia, erätauoilla ja ottelun jälkeen.

Tänään Nordis on loppuunmyyty, joten ole nokkela ja tilaa ruokaa sekä juomaa ennakkoon. Tartu ruokatarjouksiin ja tilaa safkat Linecut-palvelun kautta. Tarjoukset ovat voimassa ennen ottelua ja vain Linecutin kautta.

 

GIGANTTI Ottelustudio

Ottelustudiossa kuullaan Tapparan jenkkipuolustaja Luke Witkovskin ajatuksia arjesta Tampereella ja illan pelistä. HIFK:n tunnelmia avaa valmentaja Marko Ojanen. ”Pomo” aloitti Liiga-uransa pelaajana HIFK:ssa ja päätti mittavan uransa Tapparassa. Ojasella on valmennuskokemusta niin ikään molemmista illan seuroista.

 

 

 

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

92 Niko Hovinen
30 Roope Taponen (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

10 Kristian Vesalainen – 21 Jori Lehterä – 51 Juha Jääskä ”A”
74 Julius Nättinen – 31 Eetu Koivistoinen  – 81 Iiro Pakarinen ”A”
24 Aleksanteri Kaskimäki – 44 Miro Väänänen – 88 Joonas Rask
78 Jesse Seppälä – 13 Joni Ikonen – 18 Teemu Tallberg

PUOLUSTAJAT

11 Ilari Melart ”C” – 2 Luke Martin
40 Petteri Lindbohm – 41 Otto Salin
85 N. Seppälä – 57 Johan Motin
83 Einari Luhanka

Loukkaantuneet: Tony Sund (day-to-day), Micke Åsten (day-to-day), Leo Komarov (3-4 kuukautta), Aron Kiviharju (3-4 kuukautta), Kasper Kotkansalo (toistaiseksi), Tomi Karhunen (toistaiseksi)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset