GIGANTTI Pregame Studio: Aallonpohjia pitää tulla

play

HIFK-Pelicans klo 18:30. Ovet auki klo 17:30.

HIFK:n ja Pelicansin kauden neljäs kohtaaminen pelataan tänään tiistaina. Kovat, kolmen ottelun viikot siis jatkuvat kotijoukkueen osalta.

Lähtökohdat illan otteluun ovat kuitenkin hyvät, sillä HIFK on vuodenvaihteen jälkeen ollut koko Liigan kuumin joukkue niin kymmenen, kuin viidentoistakin ottelun kuntopuntarissa.

Stadilaiset ovat ottaneet sarjapisteitä 12 viimeisestä matsistaan ja jahti jatkuu. Tänään vastassa on sarjan nelonen Pelicans. Seitsemän pistettä edellä ja kaksi matsia enemmän pelannut lahtelaisjoukkue kohdataan viimeistä kertaa tämän kauden runkosarjassa.

Ottelu alkaa klo 18:30. Ovet auki tuntia aiemmin klo 17:30.

Osta liput matsiin Ticketmasterista!

GIGANTTI Pregame Studio

Pregame studiossa puidaan lähtökohtia iltaan sekä joukkueiden nykyvirettä. Siinä, missä Pelicans pelasi erinomaisen syyskauden, on HIFK saanut parastaan näkymään nyt vuoden vaihteen jälkeen.

– Onnistumisten kautta luottamus omaan ja joukkueen tekemiseen on kasvanut, HIFK-alumni Ville Varakas pohtii.

Yhdeksi menestyksen avaimeksi Varakas nostaa yhteiset kokemukset, myös negatiiviset.

– Aallonpohjia pitää tulla. Parhaassa tapauksessa niitä tulee vain kerran kaudessa ja oikeassa kohdassa kautta.

Illan kokoonpanoon joukkue saa mukaan kaksi tervetullutta palasta. Hyökkääjä Micke Åsten sekä puolustaja Victor Berglund ovat kumpikin toipuneet vaivoistaan ja pukevat otteluun Pelicansia vastaan.

 

 

 

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

30 Roope Taponen
53 Niilo Halonen (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

10 Kristian Vesalainen – 51 Juha Jääskä – 81 Iiro Pakarinen
33 Roni Hirvonen – 31 Eetu Koivistoinen – 71 Leevi Teissala
63 Kevin Roy– 13 Otto Paajanen – 24 Aleksanteri Kaskimäki
18 Teemu Tallberg – 78 Jesse Seppälä – 45 Micke Åsten

PUOLUSTAJAT

11 Ilari Melart – 57 Johan Motin
42 Eddie Larsson – 52 Otso Rantakari
49 Christian Kåsastul – 62 Victor Berglund
83 Einari Luhanka

Loukkaantuneet: Joona Lehmus (day-to-day), Sebastian Dyk (day-to-day), Julius Nättinen (2-4 viikkoa), Kasper Kotkansalo (4-6 viikkoa), Miro Väänänen (4-6 viikkoa), Otto Salin (7 viikkoa)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset