logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

GIGANTTI Pregame Studio: Viihdyttävä ottelupari

play

HIFK-Ilves klo 18:30. Ovet auki tuntia aiemmin.

HIFK on palannut himaan ja matsien puolesta vuosi startataan Nordikselta. Tänään torstaina Töölössä vierailee sarjakakkonen Ilves.

Matsin jälkeen HIFK:n joukkue on tavattavissa hallin toisessa kerroksessa Brewer’s Streetilla. Tule moikkaamaan kundeja ja hakemaan nimmarit tai kuvat talteen.

Illan ottelua alkaa klo 18:30. Hallin ovet avataan tuntia aiemmin klo 17:30. Torstaiaamuna lippuja oli myyty jo yli 7500, joten poista omasi ennen kuin jäät ilman. Osta liput matsiin Ticketmasterista!

GIGANTTI Pregame Studio

Pregame Studiossa käydään läpi muun muassa HIFK:n otteita viime viikon Spengler Cupissa. Pohdintaa riittää myös eilen oman ottelunsa kotonaan hävinneen Ilveksen tunnetilasta ja vireestä ennen illan ottelua.

– Varmasti tulee ärsytetty joukkue vastaan. Meillä tulisi nyt olla energiatasot ladattuna, joten odotukset on korkealla. Lisäksi nämä HIFK-Ilves-ottelut ovat viimeaikoina olleet todella viihdyttäviä, HIFK:n asiantuntija Mika Kortelainen kertoo.

 

 

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

30 Roope Taponen
53 Niilo Halonen (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

10 Kristian Vesalainen – 51 Juha Jääskä – 81 Iiro Pakarinen
33 Roni Hirvonen – 31 Eetu Koivistoinen – 74 Julius Nättinen
25 Kasper Halttunen – 13 Otto Paajanen – 71 Leevi Teissala
18 Teemu Tallberg – 78 Jesse Seppälä – 45 Micke Åsten

PUOLUSTAJAT

42 Eddie Larsson – 52 Otso Rantakari
11 Ilari Melart – 62 Victor Berglund
83 Einari Luhanka – 49 Christian Kåsastul
73 Joona Lehmus

Loukkaantuneet: Sebastian Dyk (1 kuukausi), Kasper Kotkansalo (5-6 viikkoa), Miro Väänänen (2 kuukautta)

Pelikielto: Johan Motin (1 ottelua)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset