HIFK löi Tapparan loppuunmyydyllä Nordiksella – pisteputki jo 15 ottelun mittainen

HIFK-Tappara 4-1 (2 - 0, 1 - 0, 1 - 1)

HIFK kasvatti pisteputkeaan jo 15 ottelun mittaiseksi, kun se kaatoi täpötäydellä Nordiksella Tapparan lukemin 4-1. Ottelu alkoi poikkeuksellisesti jo kello 14:30.

Kotijoukkue sai otteluun hyvän startin ja oli jalkavampi joukkue ottelun ensi hetkillä. Ensimmäinen maali nähtiin ajassa 10:27 Roni Hirvosen lavasta. Esityön osumaan tekivät Juha Jääskä ja Leevi Teissala. Jääskä voitti päätykiekon ja syötti ylivoimalla maalin eteen unohtuneelle Hirvoselle, joka ampui kiekon hanakasti takayläkulmaan. Ottelu oli koko illan täynnä tunnetta ja tilanteet pelattiin loppuun asti. Ehkä välillä vähän vihellyksen jälkeenkin. Kummallekin joukkueelle vihellettiin ottelussa 18 minuuttia jäähyjä, ja varsinkin toisessa erässä jäähyboksit ruuhkautuivat.

2-0 osuma nähtiin vain vajaa puoli minuuttia ennen avauserän loppua. Jälleen asialla oli Roni Hirvonen.

Kotijoukkueen kolmas osuma nähtiin toisen erän puolivälissä. Tällä kertaa Kristian Vesalaisen lavasta. Syöttöpisteet merkkauttivat Victor Berglund ja Otso Rantakari.

Tappara iski avausmaalinsa ilman maalivahtia kuudella neljä vastaan ajassa 52:31 Valtteri Kemiläisen toimesta. Otto Paajanen katkaisi kuitenkin vierasjoukkueen kirin jo neljä minuuttia myöhemmin ampumalla kiekon ranteella etukulmasta maaliin. Näin kolme pinnaa jäi Nordikselle ja HIFK:n pisteputki on nyt jo 15 ottelun mittainen. Joukkue on viimeksi hävinnyt varsinaisella peliajalla 13. päivä joulukuuta.

Illan tilastot täältä ja lehdistötilaisuus alta.