logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

HIFK matkustaa Kouvolaan – tässä kokoonpano

Kiekko tippuu jäähän Kouvolassa kello 18:30.

HIFK päättää kolmen ottelun viikkonsa tänään Kouvolassa. HIFK ja KooKoo ovat kohdanneet tällä kaudella aiemmin kolmesti ja keskinäiset ovat menneet kouvolalaisten nimiin otteluvoitoin 2-1.

Niilo Halonen on toipunut pelikuntoon ja pelaa HIFK:n maalilla. Myös Jesse Seppälä tekee paluun kokoonpanoon. Julius Nättinen on sivussa ja Roni Hirvosen ja Eetu Koivistoisen rinnalle nousee Sebastian Dyk. Hirvonen pelaa tänään sadannen ottelunsa HIFK:ssa ja saa hihaansa ensimmäisen tähden.

 

 

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

53 Niilo Halonen
90 Eemil Vinni (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

10 Kristian Vesalainen – 51 Juha Jääskä – 81 Iiro Pakarinen ”A”
33 Roni Hirvonen – 31 Eetu Koivistoinen – 54 Sebastian Dyk
45 Micke Åsten – 13 Otto Paajanen – 71 Leevi Teissala
63 Kevin Roy – 78 Jesse Seppälä – 18 Teemu Tallberg ”C”

PUOLUSTAJAT

11 Ilari Melart ”A” – 62 Victor Berglund
83 Einari Luhanka – 52 Otso Rantakari
49 Christian Kåsastul – 57 Johan Motin
12 Tom Hedberg

Loukkaantuneet: Julius Nättinen (day-to-day), Roope Taponen (day-to-day), Eddie Larsson (day-to-day), Miro Väänänen (2-3 viikkoa), Otto Salin (4-5 viikkoa), Kasper Kotkansalo (4-6 viikkoa)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset