logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

HIFK matkustaa Raumalle vuoden viimeiseen vierasotteluun

Katso kokoonpano tästä!

HIFK matkustaa vuoden toiseksi viimeisessä ottelussa Raumalle. Lukko ja HIFK ovat kohdanneet tällä kaudella aiemmin kahdesti ja kummallakin on tilillään yksi kolmen pisteen voitto. Tuore kanadalaisvahvistus Vincent Marleau on joukkueen matkassa ja mikäli pelilupa Kanadasta tulee ajoissa, hyppää hän mukaan kokoonpanoon Eetu Koivistoisen ja Joonas Raskin rinnalle.

Ottelu alkaa kello 18:30 ja sitä voit seurata MTV Katsomo+ palvelusta tai kuunnella radioselostusta Classic Hits-radiokanavalta tai Suplasta.

 

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

92 Niko Hovinen
30 Roope Taponen (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

74 Julius Nättinen – 13 Joni Ikonen – 51 Juha Jääskä (A)
43 Vincent Marleau* – 31 Eetu Koivistoinen – 88 Joonas Rask
28 Rasmus Toivainen –  78 Jesse Seppälä – 45 Micke Åsten
19 Kasper Lundell – 44 Miro Väänänen – 18 Teemu Tallberg

* Pelilupaa odotetaan

PUOLUSTAJAT

11 Ilari Melart ”C” – 57 Johan Motin
6 Tony Sund – 81 Iiro Pakarinen (A)
54 Valtteri Koskela – 52 Valtteri Kakkonen
38 Matias Lentämäki

 

Loukkaantuneet / sairastuneet: Jori Lehterä (day-to-day), Kristian Vesalainen (day-to-day), Joona Lehmus (1-2 viikkoa), Luke Martin (1-3 viikkoa). Petteri Lindbohm (4 viikkoa), Einari Luhanka (4 viikkoa), Kasper Kotkansalo (4 viikkoa), Niko Seppälä (toistaiseksi), Leo Komarov (1-2 kuukautta), Aron Kiviharju (2-3 kuukautta)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset