Leukemian selättänyt kahdeksanvuotias Laina tiistain avauskiekonpudottajana

Sylva ry on HIFK:n pitkäaikainen yhteistyökumppani.

Laina Liukko-Sipi sairastui syöpään alle kaksivuotiaana. Todettua leukemiaa alettiin hoitamaan välittömästi ja ensimmäinen kantasolusiirto tehtiin vuonna 2016. Vuotta myöhemmin leukemia uusiutui, ja 2017 tehtiin toinen kantasolusiirto.

Tänä päivänä kahdeksanvuotias Laina on viettänyt nuoresta elämästään yli 300 päivää sairaalassa, joista ison osan eristyshuoneessa.

Tällä hetkellä kaikki on hyvin ja reipas nuori tyttö harrastaa taekwondoa, ratsastusta ja on omien sanojensa mukaan kova HIFK-fani.

Fanitus lähti siitä, kun Laina sai hoitojensa ohessa luvan poistua sairaalasta. Perhe vietti yhteisen hetken hakemalla burgerit ja parkkeerasivat HIFK:n ottelupäivänä Nordiksen pihaan syomään. Samalla Laina sai seurata, kun jengi meni peliin.

Nyt Laina perheineen pääsee itsekin matsiin.

Juhlapäivänään HIFK ja Sylva ry ovat kutsuneet Lainan tiistain ottelun avauskiekonpudottajaksi. Laina perheineen pääsee myös tapaamaan joukkuetta ja nauttimaan ottelutapahtumasta Royal Clubilla Family Fun -hengessä.

Kun lapsi tai nuori sairastuu syöpään, koko perheen elämä pysähtyy. Syövästä parantuminen on matka, joka ei pääty hoitojen loppumiseen. Syöpää sairastavien lasten, nuorten, nuorten aikuisten ja heidän läheistensä yhdistys Sylva on HIFK:n ja Liigan hyväntekeväisyyskumppani.

Anna sinäkin tukesi syöpään sairastuneille lapsille, nuorille ja heidän perheilleen – Sylvan MobilePay numeroon 87215.

Voit myös tukea Sylvan arvokasta työtä ostamalla Sylva ry:n rakastetun maskotin. HIFK ja Sylva julkistavat nyt yhteistyössä HIFK-paitaan pukeutuneen Tapiiri-pehmolelun.

Voit ostaa Tapiirin Jäähallilla HIFK-shopista, ottelun aikana HIFK Shopin myyntipisteistä tai Sylvan verkkokaupasta. Pehmolelun hinta on 30 €.

Kaikki tuotot ohjataan Sylvan työhön. Sylva ry tarjoaa tukea ja toimintaa syöpäsairaiden lasten perheillenuorille ja nuorille aikuisille valtakunnallisesti.

Näytä kaikki uutiset